qmars 38 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۷ سلام روزتون بخیر میخواستم بدونم حداکثر تعداد آیتم هایی که با مولتی پنل بارگذاری کردید چه تعداد بوده بدون هیچ مشکلی هر پنل یه عکس و 5 تا لیبل و دوتا دکمه داره عکس از آدرس فراخوانی میشه نه مستقیم از دیتابیس تعداد آیتم های من تقریبا 200 تا 300 تا هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۷ در در 1397/05/06, 19:57:52، qmars گفته است : سلام آقا مجید پس آریا لیست ویو با لیوت بیسیک فور اندروید بهتر از مولتی پنله؟ احتمالا آریا لیست ویو با لایه xml از اون هم بهتره لطفا منبع آموزشی خوب برای یادگیری طراحی لایه با xml برای b4a معرفی میکنید؟ سلام والا من کلا اندروید استودیو کار می کنم. برا طراحی لایه ها میتونی از اندروید استودیو استفاده کنی. شایدم سایت هایی باشن به صورت انلاین بتونی باهاشون لایه بسازی به فرمت xml. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۷ سلام کیومرث جان به نظرم کلا از مولتی پنل استفاده نکن. مولتی پنلتم عکس داره و زودتر از حالت عادیش کرش می کنه. از PersianRecyclerView یا UltimateView و یا AriaListView استفاده کن. مولتی پنل رو بخوای لیمیت هم بدی بدک نیست ولی خب در هر صورت زیاد جالب در نمیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام کیومرث جان به نظرم کلا از مولتی پنل استفاده نکن. مولتی پنلتم عکس داره و زودتر از حالت عادیش کرش می کنه. از PersianRecyclerView یا UltimateView و یا AriaListView استفاده کن. مولتی پنل رو بخوای لیمیت هم بدی بدک نیست ولی خب در هر صورت زیاد جالب در نمیاد. سلام آقا مجید پس آریا لیست ویو با لیوت بیسیک فور اندروید بهتر از مولتی پنله؟ احتمالا آریا لیست ویو با لایه xml از اون هم بهتره لطفا منبع آموزشی خوب برای یادگیری طراحی لایه با xml برای b4a معرفی میکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qmars 38
سلام
روزتون بخیر
میخواستم بدونم حداکثر تعداد آیتم هایی که با مولتی پنل بارگذاری کردید چه تعداد بوده بدون هیچ مشکلی
هر پنل یه عکس و 5 تا لیبل و دوتا دکمه داره
عکس از آدرس فراخوانی میشه نه مستقیم از دیتابیس
تعداد آیتم های من تقریبا 200 تا 300 تا هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.