Panahi 0 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۷ سلام دوستان من میخواستم چند تا ایمیج ویو که باید مربع باشه با کد به اکتیویتی اضافه کنم ی مشکلی که در صد داره اینه که مربع در نمیاد و اگر همه رو هم با ایکس یا وای بدی که مربع بشه معلوم نیست کجا تموم میشه که ایمیج بعدی رو جفتش بزارم دیپ هم نمیدونم چه طور باید با کد باهاش کار کنم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۷ سلام برای مثال میتونید یه پنل داشته باشید که داخلش ایموجی هارو تو ایمیج ویو لود کنید. حالا برای اینکه ایموجی ها کنار هم قرار بگیرن باید پهنای پنل را بر تعداد ایمیج ویویی که میخوای در عرض داشته باشی تقسیم کنی. مثال شما میخواهید 5 دکمه در کنار هم داشته باشید: Dim Panel1 As Panel Panel1.Initialize("") Panel1.AddView(Button1,0,10dip,60dip,60dip) 'قرار دادن دکمه اولی در سمت چپ پنل با اندازه 60 در 60 Panel1.AddView(Button2,(100%x/5),10dip,60dip,60dip) 'اینجا باید شروع کنیم دکمه هارو در محور ایکس تقسیم کنیم تا در کنار هم قرار بگیرن Panel1.AddView(Button3,(100%x/5)*2,10dip,60dip,60dip) Panel1.AddView(Button4,(100%x/5)*3,10dip,60dip,60dip) Panel1.AddView(Button5,(100%x/5)*4,10dip,60dip,60dip) Activity.AddView(Panel1,0,100%y-60dip,100%x,60dip) 'اضافه کردن پنل به اکتیویتی امیدوارم مفهوم را رسونده باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۷ دیپ که سادس دوست عزیز. کجاش مشکل دارین؟ به صورت زیر میتونید بدین سایز رو بر حسب دیپ imagvie.with=100dip imagvie.heigt=100dip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed ali 7 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ برای مربعی کردن بر حسب درصد بعد از نوشتن اندازه افقی و عمودی بنویسین viewmorednazar.height = viewmorednazar.width لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Panahi 0
سلام دوستان
من میخواستم چند تا ایمیج ویو که باید مربع باشه با کد به اکتیویتی اضافه کنم
ی مشکلی که در صد داره اینه که مربع در نمیاد و اگر همه رو هم با ایکس یا وای بدی که مربع بشه معلوم نیست کجا تموم میشه که ایمیج بعدی رو جفتش بزارم
دیپ هم نمیدونم چه طور باید با کد باهاش کار کنم
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.