با سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید بزرگوار تیم انسر سنتر
دوستان بنده یک برنامه ی آنلاین دارم که اطلاعات رو از دیتابیس آنلاین میخونه و توی لیست ویو نشون میده. روش کار اینطوریه ک ما دوتا جدول افلاین داریم، یک جدول آنلاین داریم. مثلا در فرم 1 ما اطلاعات رو از دیتابیس انلاین میخونیم مثلا فیلد name رو توی جدول یک افلاین ثبت میکنه. و جدول دوم هم مجددا توی فرم 1 اطلاعات رو میخونه و سیو میکنه. مثلا فیلد codemelli
حالا مشکل اینجاست که جدول دوم ما که وظیفه داره فیلد codemelli رو بخونه و ثبتکنه، بجاش میاد فیلد address رو لود میکنه و ثبت میکنه. و هر تغییری ایجاد میکنم برای خواندن از دیتابیس، مقدار codemelli رو نشون نمیده.
در صورتیکه در فرم 2، همون اطلاعات جدول 2 رو میخونه و صحیح ج میده و ثبت میکنه و فقط توی فرم 1 اینطوری است. لازم بذکره که عملیات خواندن و ثبت کردن دو جدول در فرم 1 انجام میشه.ولی اگر اطلاعات جدول یک در فرم 1 و جدول دو در فرم 2 ثبت شه، هیچ مشکلی نیست(یعنی جدا جدا ). این مشکل فقط زمانی ایجاد میشه ک دو تا جدول در یک فرم آپدیت بشن ولی فقط برای جدول 2 این مشکل ایجاد میشه ولی جدول 1 هیچ مشکلی وجود نداره.
حالا از دوستان و اساتید عزیز خواهشمندم که یک راهنمایی بکنند که برای این مشکل چه راه حلی باید پیدا کرد؟
Sub JobDone (job As HttpJob)
If job.Success = True Then
If job.JobName = "job1" Then
' cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_name")
' rowCount = cur.RowCount
cur2 = sql2.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_name")
rowCount2 = cur2.RowCount
Log(job.GetString)
If job.GetString <> rowCount2 Then
' cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_name")
' rowCount = cur.RowCount
cur2 = sql2.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_name")
rowCount2 = cur2.RowCount
' ht2.PostString("http://example.com/test/test2.php","tedad="& rowCount &"")
ht2.Release
ht4.PostString("http://example.com/test/test.php","tedad="& rowCount2 &"")
ht4.Release
Else if job.GetString=rowCount2 Then
b.Initialize("b")
b.title("خطا").titleColor(Colors.Red).content("اطلاعات به روز می باشد").contentColor(Colors.Black).positiveText("متوجه شدم").positiveColor(Colors.Red).cancelable(False).canceledOnTouchOutside(False).backgroundColor(Colors.White).build.show
' Sleep(500)
b.hide
End If
else if job.JobName = "job2" Then
If job.GetString = "nothing" Then
ToastMessageShow("error",False)
Else
Dim str1() As String = Regex.Split("<br>",job.GetString)
For i = 0 To str1.Length - 1
Dim str2() As String = Regex.Split("#",str1(i))
Try
' sql.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl_name(code,name) VALUES ('"&str2(0)&"','"&str2(1)&"')")
sql2.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl_name(code,codemelli) VALUES ('"&str2(0)&"','"&str2(1)&"')")
ht2.Release
ht4.Release
Catch
Log(LastException)
End Try
Next
ht2.Release
a.Initialize("a")
a.title("به روز رسانی اطلاعات") .content("اطلاعات به روز رسانی شدند") .positiveText("متوجه شدم").positiveColor(Colors.RGB(255,197,3)).cancelable(False).canceledOnTouchOutside(False).backgroundColor(Colors.White).build.show
End If
End If
If job.JobName="job3" Then
Try
Dim ins As InputStream
Dim outs As OutputStream
ins=ht3.GetInputStream
outs=File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"test.bmp",True)
File.Copy2(ins,outs)
ins.Close
outs.Close
ht3.Release
Catch
Log(LastException)
End Try
End If
End If
End Sub
با تشکر از دوستان عزیز و اساتید محترم و دوست داشتنی
سوال
kavir 0
با سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید بزرگوار تیم انسر سنتر
دوستان بنده یک برنامه ی آنلاین دارم که اطلاعات رو از دیتابیس آنلاین میخونه و توی لیست ویو نشون میده. روش کار اینطوریه ک ما دوتا جدول افلاین داریم، یک جدول آنلاین داریم. مثلا در فرم 1 ما اطلاعات رو از دیتابیس انلاین میخونیم مثلا فیلد name رو توی جدول یک افلاین ثبت میکنه. و جدول دوم هم مجددا توی فرم 1 اطلاعات رو میخونه و سیو میکنه. مثلا فیلد codemelli
حالا مشکل اینجاست که جدول دوم ما که وظیفه داره فیلد codemelli رو بخونه و ثبتکنه، بجاش میاد فیلد address رو لود میکنه و ثبت میکنه. و هر تغییری ایجاد میکنم برای خواندن از دیتابیس، مقدار codemelli رو نشون نمیده.
در صورتیکه در فرم 2، همون اطلاعات جدول 2 رو میخونه و صحیح ج میده و ثبت میکنه و فقط توی فرم 1 اینطوری است. لازم بذکره که عملیات خواندن و ثبت کردن دو جدول در فرم 1 انجام میشه.ولی اگر اطلاعات جدول یک در فرم 1 و جدول دو در فرم 2 ثبت شه، هیچ مشکلی نیست(یعنی جدا جدا ). این مشکل فقط زمانی ایجاد میشه ک دو تا جدول در یک فرم آپدیت بشن ولی فقط برای جدول 2 این مشکل ایجاد میشه ولی جدول 1 هیچ مشکلی وجود نداره.
حالا از دوستان و اساتید عزیز خواهشمندم که یک راهنمایی بکنند که برای این مشکل چه راه حلی باید پیدا کرد؟
با تشکر از دوستان عزیز و اساتید محترم و دوست داشتنی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.