mohammad3250 206 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ سلام من یه تولبار دارم میخوام ایکن بک کنار تایتل قرار بگیره ولی میاد سمت راست لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۷ ممنون حل شد من کلا تو دیزاینر کار نمی کنم کد میزنم toolbar.title="" این قرار دادم و دستی عنوان و لوگو رو گذاشتم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed ali 7 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ دستی ساختی؟ اگر بله که برید از تو دیزاینر بیاریدش چپ اگر خیر این کد رو تو مانیفست بزارید ببینید چی میشه SetApplicationAttribute(android:supportsRtl, "true") اگه گوشی فارسی باشه فکر کنم جاش تغییر کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
persian 8 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، seyed ali گفته است : دستی ساختی؟ اگر بله که برید از تو دیزاینر بیاریدش چپ اگر خیر این کد رو تو مانیفست بزارید ببینید چی میشه SetApplicationAttribute(android:supportsRtl, "true") اگه گوشی فارسی باشه فکر کنم جاش تغییر کنه اگه تو قسمت دیزاینر تنظیم کرده باشه مکان و اندازه و...... اگر هم زبون فارسی باشه مکان و.... تغییر نمیکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed ali 7 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۷ میشه بپرسم اصلا چی کار کردید؟؟ کد ها و کارایی که تو دیزاینر انجام دادید بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad3250 206
سلام
من یه تولبار دارم میخوام ایکن بک کنار تایتل قرار بگیره ولی میاد سمت راست لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.