pouria_m90 1 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ سلام دوستان من یه فرگمنت دارم که داخلش یه ادیت تکست و یه ریسایکلر ویو هستش تمام عنوان های دیتابیسم تو ریسایکلر ویو هست میخوام وقتی تو ادیت تکست حرفی تایپ میشه ریسایکلر ویوم رفرش بشه همه کاراشم انجام دادم فقط نمی دونم چرا cursor :false برمیگردونه این دیتابیسم اینم داخل فرگمنتمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۷ توی تابع تغییر متن شما زدی searchSelect(s.toString()); این اشتباهه باید مستقیم از خود ادیت تکست متن رو بگیری searchSelect(editText.getText().toString()); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouria_m90 1 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۷ تست کردم نشد ببین داخل textwatcher میگه باید CharSequence ورودی بدی از اونطرفم داخل دیتابیسم هم یه CharSequence دادم بهش نمیتونه از ادیت تکست رشته بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ در 22 ساعت قبل، pouria_m90 گفته است : تست کردم نشد ببین داخل textwatcher میگه باید CharSequence ورودی بدی از اونطرفم داخل دیتابیسم هم یه CharSequence دادم بهش نمیتونه از ادیت تکست رشته بگیره ببین داخل تابع searchSelect ورودیش رو بکن String ح public static void searchSelect(String s){ } داخل TextWatcher هم همونطور که گفتم ورودی بده searchSelect(editText.getText().toString()); در ضمن داخل کوئری بین تک کوتیشن و درصد و دابل کوتیشن فاصله نذار الان نباید مشکلی داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pouria_m90 1 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ دستت درد نکنه خیلی وقت بود درگیرش بودم تو کوئری به space بین ' % " گیر میداد ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pouria_m90 1
سلام دوستان
من یه فرگمنت دارم که داخلش یه ادیت تکست و یه ریسایکلر ویو هستش
تمام عنوان های دیتابیسم تو ریسایکلر ویو هست
میخوام وقتی تو ادیت تکست حرفی تایپ میشه ریسایکلر ویوم رفرش بشه
همه کاراشم انجام دادم فقط نمی دونم چرا cursor :false برمیگردونه
این دیتابیسم
اینم داخل فرگمنتمه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.