jafarik 11 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۷ سلام من یه پنل دارم که میخوام قابلیت زوم کردن ب محتویاتش اضافه کنم برنامه یک بازی کارتی هستش که کارت ها ب صورت یه list داخل پنل قرار داده شدن حالا من میخوام قابلیت زوم کردن رو هم ب این پنل اضافه کنم چون تعداد کارتا زیاده و اندازه شون کوچیکه میخوام با زوم کردن این مشکل رو حل کنم از کتابخونه ی pinch zoom and move تو activity create استفاده کردم ولی جواب نداد اینم کدایی که نوشته بودم: pinch.Initialize(pnlMain,"","",1,2.5,3,False,Me) pinch.CanZoom=True pinch.CanMove=False pinch.LimitArea=True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed ali 7 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۷ فکر می کنم توی یکی از کتابخانه های اریا لابرری و یا استیودنت لایبرری قابلیت زوم کردن باشه اگه توی اریا بود مثالش به فارسی تو کتابخونه هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jafarik 11
سلام
من یه پنل دارم که میخوام قابلیت زوم کردن ب محتویاتش اضافه کنم
برنامه یک بازی کارتی هستش که کارت ها ب صورت یه list داخل پنل قرار داده شدن
حالا من میخوام قابلیت زوم کردن رو هم ب این پنل اضافه کنم چون تعداد کارتا زیاده و اندازه شون کوچیکه میخوام با زوم کردن این مشکل رو حل کنم
از کتابخونه ی pinch zoom and move تو activity create استفاده کردم ولی جواب نداد
اینم کدایی که نوشته بودم:
pinch.Initialize(pnlMain,"","",1,2.5,3,False,Me) pinch.CanZoom=True pinch.CanMove=False pinch.LimitArea=True
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.