modares 2 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ سلام من وقتی می خوام از اپم خروجی بگیرم این ارور را میده: Error: java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.builder.internal.aapt.v2.Aapt2Exception: AAPT2 error: check logs for details keystore هم ساختم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
persian 8 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ سلام لطفا متن کامل از کامپایل و بفرستید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
modares 2 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ سلام این متن کامل ارور هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
modares 2 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ build apk را میزنم خیلی راحت خروجی میده ولی وقتی می خوام خروجی امضا شده بگیرم اینجوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed ali 7 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ یا با این کد در قسمت gradle.properties غیر فعالش کن android.enableAapt2=false یا از نسخه 3.2.0-alpha11 پلاگین گریدل استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
modares 2 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ در هم اکنون، seyed ali گفته است : یا با این کد در قسمت gradle.properties غیر فعالش کن android.enableAapt2=false یا از نسخه 3.2.0-alpha11 پلاگین گریدل استفاده کن عزیز اینها را تست کردم ، من خودم تو stackowerflow کلی گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed ali 7 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ تو log چی نوشته؟ هی میگه log رو چک کن؟ توی stackowerflow جواب گرفتن Sync کن پروژه رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
modares 2 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ در 12 دقیقه قبل، seyed ali گفته است : تو log چی نوشته؟ هی میگه log رو چک کن؟ توی stackowerflow جواب گرفتن Sync کن پروژه رو پروژه زا سینک کردم نشد ، توی لوگ هم چیزی ننوشته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed ali 7 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۷ نسخه گریدل رو عوص کن چند تا قدیمی چند تا جدیدمن پنج تا نسخه گریدل عوض کردم تا اندروید استودیو رو بالا اوردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
modares 2
سلام من وقتی می خوام از اپم خروجی بگیرم این ارور را میده:
Error: java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.builder.internal.aapt.v2.Aapt2Exception: AAPT2 error: check logs for details
keystore هم ساختم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.