MrMedia 98 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۷ سلام کسی هست که پروژه نمونه ای برای ارسال پوش از طرق Firebase داشته باشه و یا بتونه راهنمایی کنه؟ من در Firebase اپ ایجاد کردم و الان فقط گیر نمونه b4a هستم، ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، miling گفته است : سلام کسی هست که پروژه نمونه ای برای ارسال پوش از طرق Firebase داشته باشه و یا بتونه راهنمایی کنه؟ من در Firebase اپ ایجاد کردم و الان فقط گیر نمونه b4a هستم، ممنون میشم راهنمایی کنید Firebase site:answercenter.ir - Google Search لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۷ در هم اکنون، softir گفته است : Firebase site:answercenter.ir - Google Search خیلی ممنون ولی جستجو کردن بلدم، منظورم پروژه نمونه بود و آموزش راه اندازی در انجمن، جز یک مورد پولی مورد دیگه ای پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MrMedia 98
سلام کسی هست که پروژه نمونه ای برای ارسال پوش از طرق Firebase داشته باشه و یا بتونه راهنمایی کنه؟
من در Firebase اپ ایجاد کردم و الان فقط گیر نمونه b4a هستم، ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.