محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۷ سلام کاربران عزیز انسرسنتری امیدوارم تو این مدت که نبودم بهتون خوش گذشته باشه و از این به بعدش بهتون خوش بگذره من چند وقتی تو خدمت سربازی ام ، افتادم تو سماجا تهران چهاراه قصر ، خونمون قزوینه ، روز برگم هستم کارم اداریه از 7 صبح تا 2 ظهر، از 2 ظهرم تا 9 شب بیکارم ، پنجشنبه ها هم از 12 ظهر تا جمعه 9 شب بیکارم ، کسایی که نزدیک این محل هستن و حاضرن با هم دیگه کار برنامه نویسی انجام بدیم مطلب رو مطالعه کنن ، نیاز به یه کار دارم بتونم حداقل یه پس اندازی داشته باشم تو این دوره ی سربازی بنابراین ، با هر کسی هم که نزدیک باشه به محل خدمتم میتونم همکاری داشته باشم و اپلیکیشن بزنیم به صورت شراکتی یا پروژه ای ، مزایاشم برای من اینه که از بیکاری در میام و کارم میشه چیزی که دوست دارم ، مزایاش برای کسی میخواد همکاری کنه هم اینه که ، میتونه از تجربه های من استفاده کنه و بهش چیزایی که بلد نبودرو یاد بدم ، یعنی به صورت متقابل من در حال کار کردن بهش یاد میدم. هر کسی که راضی بود به همکاری و جای مشخصی برای کار کردن داشت بهم حتماً خبر بده . شماره تلفن : 09361022461 موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.