Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۷ من وقتی میخام کامپایل کنم این ارور رو میده javac 1.8.0_131 shell\src\ir\basicapp\notepad\addnote_subs_0.java:30: error: incompatible types: void cannot be converted to Throwable لطفا تورو خدا حل کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ در 38 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : کامل بیسیک رو پاک کنید ، نصب کنید ، کرک . کانفیگای لازم رو انجام بدین ، پوشه آبجکتم پاک کنید. اسم پوشه سورس رو تغییر بدید. اگه بازم همین ارور رو داد تو یه درایو دیگه غیراز درایوی که ویندوز نصبه ، نصب کنید. اون Debug هم رو Release قرار بدید. ممنون درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maryam22 1 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۷ فکر کنم آدرس فایل جاوتو رو سیستم ست نکردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، maryam22 گفته است : فکر کنم آدرس فایل جاوتو رو سیستم ست نکردی بیشتر توضیح میدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، maryam22 گفته است : فکر کنم آدرس فایل جاوتو رو سیستم ست نکردی درس کردم نشد لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ اگه امکانش هست سورس رو پیوست کنید. پوشه Objects هم دیلیت کنید ، اجرا کنید ، کامپایل کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ در 12 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : اگه امکانش هست سورس رو پیوست کنید. پوشه Objects هم دیلیت کنید ، اجرا کنید ، کامپایل کنید. ارسال میکنم سورس رو ولی وقتی پروژه خالی رو کامپایل میکنم مشکلی نیست ولی روی سورس هام مشکل هست objects هم دیلیت کردم نشد عکس ارور سورس ها NotePad - BasicApp.ir FlashLight لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ سورس اولی مشکلی نداره سه تا احتمال هست : نسخه B4A 8.3 رو نصب کنید.(با Release کامپایل کنید) نسخه پلتفرم اندروید رو بزارید رو بالاترین نسخه ای که دارید.(Configure Patchs) تغییر نسخه جاوا ( اینو الویت آخر قرار بدید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ در 1 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : سورس اولی مشکلی نداره سه تا احتمال هست : نسخه B4A 8.3 رو نصب کنید. نسخه پلتفرم اندروید رو بزارید رو بالاترین نسخه ای که دارید.(Configure Patchs) تغییر نسخه جاوا ( اینو الویت آخر قرار بدید) نسخه اندرویدم 26 هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ الان بیسیک رو بروز کردم ۸.۳ اون ارور قبلی رفت یه ارور جدید اومد عکسشم اینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ کامل بیسیک رو پاک کنید ، نصب کنید ، کرک . کانفیگای لازم رو انجام بدین ، پوشه آبجکتم پاک کنید. اسم پوشه سورس رو تغییر بدید. اگه بازم همین ارور رو داد تو یه درایو دیگه غیراز درایوی که ویندوز نصبه ، نصب کنید. اون Debug هم رو Release قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saeedmahdavi 1 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Saeedmahdavi 1
من وقتی میخام کامپایل کنم این ارور رو میده
javac 1.8.0_131
shell\src\ir\basicapp\notepad\addnote_subs_0.java:30: error: incompatible types: void cannot be converted to Throwable
لطفا تورو خدا حل کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.