Harry 0 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۷ سلام! من تو ساب اکتیوتی تاچ تعیین کردم که اگه حرکت به سمت بالا بود، وارد اکتیویتی دیگه ای بشه و اگه حرکت به سمت پایین بود، یک پنلی رو ظاهر کنه؛ متاسفانه وقتی نوبت اجرای این کد میرسه فقط یکی رو اجرا میکنه؛ یعنی چه حرکت به سمت پایین و چه باالا باشه فقط به اکتیویتی دیگه ای میره یا فقط پنل رو ظاهر میکنه. اینم سورسش: Sub Activity_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Select Action Case Activity.ACTION_UP PF.Visible=True Case Activity.ACTION_DOWN Activity.Finish StartActivity("Main") End Select End Sub لطفا راهنمایی کنید که چطور این مشکل رو حل کنم؛ یعنی هر دو دستور اجرا بشه. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,585 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، Harry گفته است : Sub Process_Globals Dim MOVEMENT_THRESHOLD As Int MOVEMENT_THRESHOLD = 100dip End Sub Sub Globals Dim StartY As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Swipe(up As Boolean) If up Then Msgbox("up", "") Else Msgbox("down", "") End Sub Sub Activity_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Select Action Case Activity.ACTION_DOWN StartY = Y Case Activity.ACTION_UP If Abs(Y - StartY) > MOVEMENT_THRESHOLD Then Swipe(Y < StartY) End If End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Harry 0 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۷ عزیز دقیقا نفهمیدم چی شد!! یه توضیح مختصر و مفید، به ویژه درباره ی متغیرهایی که تعریف کردید، بدید ممنون میشم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,585 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، Harry گفته است : عزیز دقیقا نفهمیدم چی شد!! یه توضیح مختصر و مفید، به ویژه درباره ی متغیرهایی که تعریف کردید، بدید ممنون میشم! توضیح خاصی نداره عزیز. محاسبات ریاضیه. کدهایی که دادم رو توی یه اکتیویتی خالی کپی کنید متوجه میشید خودتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.