novincenter 10 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سلام زمان اجرای پروژه خطای زیر رو میده تو این سایت و از طریق گوگل همه جارو سرچ کردم چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید . Parsing code. 0.01 Compiling code. 0.08 Compiling layouts code. 0.05 Generating R file. 0.23 Compiling debugger engine code. Error javac 1.7.0_51 shell\src\b4a\example\actmenu.java:51: error: constructor PCBA in class PCBA cannot be applied to given types; pcBA = new PCBA(this, actmenu.class); ^ required: Object,Class<?>,RemoteObject found: actmenu,Class<actmenu> reason: actual and formal argument lists differ in length 1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
novincenter 10 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ممنون از پیگیری شما تصاویر به صورت یک فایل زیپ میباشد در لینک زیر تصاویر کلیک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ عزیز team viewer داری؟ اگه داری ایدی و پسوردتو پیام خصوصی بفرس*nose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezach79 0 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان منم همین مشکل دوستمون رو دارم وقتی میخام پروژه رو اجرا کنم این ارور رو میده Parsing code. 0.01Compiling code. 0.08Compiling layouts code. 0.05Generating R file. 0.23Compiling debugger engine code. Errorjavac 1.7.0_51shell\src\b4a\example\actmenu.java:51: error: constructor PCBA in class PCBA cannot be applied to given types;pcBA = new PCBA(this, actmenu.class);^required: Object,Class<?>,RemoteObjectfound: actmenu,Class<actmenu>reason: actual and formal argument lists differ in length1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان خواهشااا سریع جواب بدینننن... بنظرتون زیادی تو گلوبال کد نویسی کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :fekr: :fekr: تو اکتیویتی هم همینطور .. راه حل بگین ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان خواهشااا سریع جواب بدینننن... بنظرتون زیادی تو گلوبال کد نویسی کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :fekr: :fekr: تو اکتیویتی هم همینطور .. راه حل بگین ... دوست عزیز!یعنی چی آخه؟؟؟ بخش پشتیبانی برای چیه پس؟؟؟ تو تاپیک دیگران سوال میپرسی اونم بی ربط به موضوع؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سلامزمان اجرای پروژه خطای زیر رو میده تو این سایت و از طریق گوگل همه جارو سرچ کردم چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید . Parsing code. 0.01 Compiling code. 0.08 Compiling layouts code. 0.05 Generating R file. 0.23 Compiling debugger engine code. Error javac 1.7.0_51 shell\src\b4a\example\actmenu.java:51: error: constructor PCBA in class PCBA cannot be applied to given types; pcBA = new PCBA(this, actmenu.class); ^ required: Object,Class<?>,RemoteObject found: actmenu,Class<actmenu> reason: actual and formal argument lists differ in length 1 error درود لطفا عکس از SDK Manager در مسیر نصب SDK بزارید ببینیم چی ها رو نصب کردید !!! یک عکس هم از مسیر Configure Patch در محیط بیسیک4اندروید بزارید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
novincenter 10
سلام
زمان اجرای پروژه خطای زیر رو میده
تو این سایت و از طریق گوگل همه جارو سرچ کردم چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید .
Parsing code. 0.01
Compiling code. 0.08
Compiling layouts code. 0.05
Generating R file. 0.23
Compiling debugger engine code. Error
javac 1.7.0_51
shell\src\b4a\example\actmenu.java:51: error: constructor PCBA in class PCBA cannot be applied to given types;
pcBA = new PCBA(this, actmenu.class);
^
required: Object,Class<?>,RemoteObject
found: actmenu,Class<actmenu>
reason: actual and formal argument lists differ in length
1 error
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.