amirbeigi 192 ارسال شده در 23 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2018 دوستان من میخوام یه صفحه مثل صفحه ی دستورالعمل های این برنامه درست کنم یعنی وقتی صفحه رو باز میکنید این حالتی باشه و وقتی اسکرول میخوره با همین حالت اسکرول بخوره یعنی اون قسمت پایین عکس که متن ها توشه بیاد روی عکس و عکس هم آروم آروم میره بالا و وقتی کامل اسکرول میخوره و عکس میره جاش تایتل میاد آیا لایبرری خاصی داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 24 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2018 این کوردیناتور هستش فک کنم صادق برای b4a رپ کرده تو سایت خودش سورس کوردیناتور ریسایکلرویو - کتابخانه ها - هایتکس روید | HitexRoid لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 24 آبان، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2018 در 9 ساعت قبل، mohammad3250 گفته است : این کوردیناتور هستش فک کنم صادق برای b4a رپ کرده تو سایت خودش سورس کوردیناتور ریسایکلرویو - کتابخانه ها - هایتکس روید | HitexRoid رایگانش نیست ؟ -_- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 25 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2018 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
دوستان من میخوام یه صفحه مثل صفحه ی دستورالعمل های این برنامه درست کنم
یعنی وقتی صفحه رو باز میکنید این حالتی باشه
و وقتی اسکرول میخوره با همین حالت اسکرول بخوره یعنی اون قسمت پایین عکس که متن ها توشه بیاد روی عکس و عکس هم آروم آروم میره بالا
و وقتی کامل اسکرول میخوره و عکس میره جاش تایتل میاد
آیا لایبرری خاصی داره ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.