Elham-Karimi 8 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۷ دوستان مجددا سوال قول میدم زیاد دیگه سوال نکنم تا خستتون نکنم فقط این بعنوان اخرین سوالم در زمینه شد و نشد ها ! میشه با بیسیک فور اندروید برنامه ای طراحی کرد که وردپرس بهش متصل بشه و بشه خرید هم انجام داد خریدهای دانلودی منظورمنه با افزونه edd یا خود wocammerce لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، Elham-Karimi گفته است : دوستان مجددا سوال قول میدم زیاد دیگه سوال نکنم تا خستتون نکنم فقط این بعنوان اخرین سوالم در زمینه شد و نشد ها ! میشه با بیسیک فور اندروید برنامه ای طراحی کرد که وردپرس بهش متصل بشه و بشه خرید هم انجام داد خریدهای دانلودی منظورمنه با افزونه edd یا خود wocammerce با api در ووکامرس میتونید انجامش بدین سرچ کنید اطلاعاتی بدستون میاد اگه مبتدی هستین بهتره کمی از پایه شروع کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elham-Karimi 8 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۷ در 17 دقیقه قبل، Mohsen27 گفته است : اگه مبتدی هستین بهتره کمی از پایه شروع کنین سلام و سپاس از شما بله کاملا مبتدی هستم و فقط خواستم بدونم شدنی هست یا خیر بازم ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۷ سلام در وردپرس شما با افزونه json api میتونید ای پی آی وردپرس رو بگیرد ولی تو وکامرس دقیقا بنده هم نمیونم با چه افزونه ای باسد کار کرد؟؟؟ فقط یه افزونه میشناسم اونم woocommerce json api و یکی هم هست اونم cart-rest-api-for-woocommerce هست شاید خوب باشه آموزش کار کردن با جیسون و ... هم تو فروشگاه answercenter.ir هست. شاد باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۷ در در 1397/06/02, 16:26:36، Elham-Karimi گفته است : خریدهای دانلودی منظورمنه با افزونه edd یا خود wocammerce این رو هم سرچ کنید داخل خود وردپرس اصلی باید چیزایی باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۷ برای این کار شما باید بتونی از دیتابیس های وکامرس کوئری بگیری و برای برنامت api بزنی من برای وردپرس زدم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin69 64 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۷ در در 1397/06/02, 17:26:36، Elham-Karimi گفته است : دوستان مجددا سوال قول میدم زیاد دیگه سوال نکنم تا خستتون نکنم فقط این بعنوان اخرین سوالم در زمینه شد و نشد ها ! میشه با بیسیک فور اندروید برنامه ای طراحی کرد که وردپرس بهش متصل بشه و بشه خرید هم انجام داد خریدهای دانلودی منظورمنه با افزونه edd یا خود wocammerce البته که شدنیه دوست عزیز برای این کار شما باید با Json بین برنامتون و سایت Woocommerce تون از طریق API سایت Woocommerce ی ارتباط برقرار کنید. قبلا این کار رو با خود Wordpress کردم ولی هر قدر سیستم رو گشتم سورس رو پیدا نکردم. اگر پیدا کردم میزارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elham-Karimi 8 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۷ در 12 ساعت قبل، amin69 گفته است : البته که شدنیه دوست عزیز برای این کار شما باید با Json بین برنامتون و سایت Woocommerce تون از طریق API سایت Woocommerce ی ارتباط برقرار کنید. قبلا این کار رو با خود Wordpress کردم ولی هر قدر سیستم رو گشتم سورس رو پیدا نکردم. اگر پیدا کردم میزارم. واقعا ممنونم و واقعا هم نیازمه اگه پیدا کردین ممنون میشم بزارین استفاده کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Elham-Karimi 8
دوستان مجددا سوال قول میدم زیاد دیگه سوال نکنم تا خستتون نکنم
فقط این بعنوان اخرین سوالم در زمینه شد و نشد ها !
میشه با بیسیک فور اندروید برنامه ای طراحی کرد که وردپرس بهش متصل بشه و بشه خرید هم انجام داد خریدهای دانلودی منظورمنه با افزونه edd یا خود wocammerce
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.