Hadi9900 1 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۷ سلام... اندروید استدیو. بنده عدد0.0000283495 را در string ذخیره کرده و سپس با تابع double x=Double.parseDouble(String); به double تبدیل کرده و در تکست ویو نمایش دادم و عدد 2.83495E-5را نماش داد چه کاری باید انجام دهم که این جوری نشه. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۷ بصورت همون تکست در TextView نشون بدید دیگه. چون این مقدار شاید در Double جا نمیشه و سرریز میشه متغیر و بصورت نماد علمی نشون میده. E-5 یعنی 10 به توان منفی 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hadi9900 1 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۷ داداش من عددی رو از EditeTextمی گیرم وتوStringذخیره می کنم و برای این که اونو به عدد0.0000283495 ضرب کنم به متغیرDouble تبدیل می کنم و بعد در اون عدد ضرب میکنم و اون مشکل پیش میاد وگرنه که نمیشه stringرودر عددی ضرب کرد اندروید استدیو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Hadi9900 1
سلام...
اندروید استدیو.
بنده عدد0.0000283495 را در string ذخیره کرده و سپس با تابع
double x=Double.parseDouble(String);
به double تبدیل کرده و در تکست ویو نمایش دادم و عدد 2.83495E-5را نماش داد چه کاری باید انجام دهم که این جوری نشه.
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.