mohammad2244 1 ارسال شده در 25 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2018 سلام من با استفاده از گت المنت ، برنامه ساختم الان مشکلم اینه که گت المنت تو بعضی گوشی ها کار میکنه ولی تو بعضی گوشیها اصلا کار نمیکنه لطفا کمکم کنید ، الان برنامه رو ساختم ولی نمیدونم با این مشکل چیکار کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 25 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2018 سلام مشکلتون چی هستش ؟ خب به دیتابیس و فضای هاست سایت دسترسی ندارید که بخوایید وب سرویس بنویسید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad2244 1 ارسال شده در 25 آبان، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2018 برنامه ای که ساختم میاد یه سایتی رو گت المنت میکنه الان مشکلم اینه که توبعضی از گوشی ها خیلی راحت برنامم کار میکنه ولی تو بعضی ها هم هیچ عملی نمیکنه مثال کد پایین تو بعضی از گوشیها کار میکنه و تو بعضی دیگه نه WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByClassName('whsOnd zHQkBf')[0].value = '"&EditText1.Text&"';") WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByClassName('btn btn-primary btn-lg')[0].click()") اگه بد توضیح دادم عذر میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad2244 1 ارسال شده در 25 آبان، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2018 لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 26 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2018 مشکل دقیقا کجاست ؟؟ چک کنید ببیند وب ویوو سایت رو لود میکنه ؟؟ (رو همون گوشی که گفتید عمل نمیکنه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad2244 1 ارسال شده در 26 آبان، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2018 وب ویو سایتو لود میکنه مشکل ازJavaScriptتوبعضی از گوشی ها بدون مشکل کارمیکنه، تو بعضیها هم مشکل داره نمیدونم باید چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad2244 1 ارسال شده در 26 آبان، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2018 به راهنماییتون خیلی نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad2244 1 ارسال شده در 26 آبان، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2018 کسی نیست کمکم کنه خیلی به کمکتون نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 26 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2018 شما اطلاعات رو از وب ویوو میگیرید قاعدتا نباید مشکلی باشه در صورت امکان کد رو برام بفرستید چک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad2244 1 ارسال شده در 27 آبان، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 تو قسمت logsین ارور رو میده: Uncaught TypeError: Cannot call method 'click' of undefined in null (Line: 1) Sub Button10_Click h.Download("http://www.upsara.com/download.php?file=x7by_2.txt") gete.WebViewExtras1.executeJavascript(WebView2,"document.getElementsByClassName('whsOnd zHQkBf')[0].value = '"&EditText1.Text&"';") gete.WebViewExtras1.executeJavascript(WebView2,"document.getElementsByClassName('RveJvd snByac')[1].click()") ProgressDialogShow2("درحال بارگذاری",False) Timer1.Initialize("Timer1",4000) End Sub classnameمطمئنم درسته چون تو بغضی گوشیها کار میکنه. امکان داره تو بعضی گوشیها تو وب ویو JavaScript لود نشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad2244 1
سلام
من با استفاده از گت المنت ، برنامه ساختم الان مشکلم اینه که گت المنت تو بعضی گوشی ها کار میکنه ولی تو بعضی گوشیها اصلا کار نمیکنه
لطفا کمکم کنید ، الان برنامه رو ساختم ولی نمیدونم با این مشکل چیکار کنم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.