ghost 70 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من یه مشکلی تو خروجی گیری اندروید از برنامه دارم چه جوری از برنامه ای که کد نویسی کردم خروجی بگیرم من هرکاری میکنم فایل برنامه تو پوشه ی Objects ذخیره نمیشه لطفا مرحله به مرحله بهم بگید چیکار کنم با تشکر از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ این کارو انجام میدم ولی وقتی میرم تو پوشه ی Objects دو سه تا پوشه ی دیگه هم هست تو کدومش برم تا فایل برنامم رو پیدا کنم یه مشکل دیگه هم دارم. برای اینکه از برنامه خروجی بگیره کار دیگه ای نباید کنم مثلا سیوش کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ این کارو انجام میدم ولی وقتی میرم تو پوشه ی Objects دو سه تا پوشه ی دیگه هم هست تو کدومش برم تا فایل برنامم رو پیدا کنم یه مشکل دیگه هم دارم. برای اینکه از برنامه خروجی بگیره کار دیگه ای نباید کنم مثلا سیوش کنم ؟ شما چقدر مشکل دارید :-d شوخی میکنم ببینید توی پوشه Object که رفتید دیگه نمیخواد توی پوشه ی دیگه ای برید . همونجا نگاه کنید یک فایل اومده احتمالا با نام: Result که پسوند APK داره همون فایل خروجی شما است *like* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ با سلامی دوباره من تمام کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی هیچ خروجی تو Objects قرار نمیگیره کادر کنار مثلث آبی رو رو Release میذارم بعد صفحه ی کد نویسیمو ذخیره میکنم اما فایلی ایجاد نمیشه آیا من کاری رو از قلم انداختم؟؟ اون مثلث آبی رو هم وقتی میزنم تا وسط میره ولی ارور میده چیکار باید کنم؟؟ به نظرتون مشکل از کجاس ؟؟ با تشکر از پاسخگوییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ وقتی روی Release گذاشتید برنامه رو اجرا کنید وقتی اجرا کردید برین به اون پوشه ساخته شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اگه منظورتون اینه که با مثلث آبیه اجراش کنم وقتی میزنم روش تا وسط میره اما ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اگه منظورتون اینه که با مثلث آبیه اجراش کنم وقتی میزنم روش تا وسط میره اما ارور میده متن ارورش رو بده خب تا برنامه کامل کامپایل نشه خروجی نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اون مثلث آبی رو که میزنید چه خطایی میده؟ عکس از خطا بزارید لطفا. چون تا اون مثلث آبی که زدید برنامه رو کامل Run نکنه فایلی ساخته نمیشه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اگه میشه بگید چه جوری عکس بگیرم بذارم اینجا تا از اروره عکس بگیرم بذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اگه میشه بگید چه جوری عکس بگیرم بذارم اینجا تا از اروره عکس بگیرم بذارم توی Start Menu این عبارت رو تایپ کنید : SnippingTool و Enter بزنید تا برنامه باز بشه و Screen خودتون رو از برنامه بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ این اروریه که میاد تا وسط که پر میشه متوقف میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ به نظرتون مشکل از کد نویسیه یا مشکل از جای دیگه ایه ؟؟ *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ این اروریه که میاد تا وسط که پر میشه متوقف میشه 1- فضای درایوت پر نیست؟ تا 500 مگابایت خالی کن *aa* 2- موقع ساخت AVD چند مگابایت فضا اختصاص دادی به Memory ؟ هرچقدر هست 200 مگابایتش کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ درایوام بالای صد گیگ حافظه خالی دارن avd هم 200 مگ جا داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ مال منم الان اینجوری شد ببین سوروس رو ببند شبیه سازتم ببند سورس باز کن گزینه Reset adb رو بزن بعد دوباره کارات انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ مواردی که گفتین رو چک کردم درستن تازه جای اختصاصی avd رو هم 500 مگ کردم Restart ADB Server رو هم میزنم اما بازم همون ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مشکل حل شد اونم به کل ازتون خیلی ممنونم که کمکم کردید ان شاالله که در تمامی کار هاتون پیروز و سربلند باشی چه در دنیای واقعی چه در دنیای مجازی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ به نظرتون مشکل از کجاس ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ من هر کاری میکنم ارور میده الان چه کنم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ تشریف بیارید اسکایپ و بنده رو Add کنید . با Team Viewer میام سیستمتون رو بررسی میکنم ببینم چشه *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ از اپلود بهترین راه است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghost 70
سلام
من یه مشکلی تو خروجی گیری اندروید از برنامه دارم
چه جوری از برنامه ای که کد نویسی کردم خروجی بگیرم
من هرکاری میکنم فایل برنامه تو پوشه ی Objects ذخیره نمیشه
لطفا مرحله به مرحله بهم بگید چیکار کنم
با تشکر از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
24 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.