asheune 70 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۷ سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز انجمن جدید ترین نسخه ی Android Support Repository و Google Repository که لازمه ی Sdk و طراحی متریال هست رو به همراه بقیه ی فایل های لازم توی پوشه ی Extras به درخواست یکی دوستان آپلود کردم که گفتم لینکشو واسه استفاده شما هم بذارم. پوشه شامل موارد زیر هست : حجمش 800 مگ شد تقریبا از این لینک قابل دانلود هست امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morteza_hp 4 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۷ در در 1397/06/06, 05:29:30، asheune گفته است : سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز انجمن جدید ترین نسخه ی Android Support Repository و Google Repository که لازمه ی Sdk و طراحی متریال هست رو به همراه بقیه ی فایل های لازم توی پوشه ی Extras به درخواست یکی دوستان آپلود کردم که گفتم لینکشو واسه استفاده شما هم بذارم. پوشه شامل موارد زیر هست : حجمش 800 مگ شد تقریبا از این لینک قابل دانلود هست امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره لینک خرابه استاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
b4xcenterb 5 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۸ سلام.ببخشید لینک دانلود مشکل داره.فایل از روی اپلودسنتر حذف شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.