m.golboo830 0 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۷ سلام من یک حلقه تکرار ساختم که میخوام مقدار متغیر i رو چک کنه که ببینه بر دو عدد یا چند عدد بخش پذیر هست یا نیست For i=100 To 140 If ( i Mod 2 =0 ) Then End If Next با این کد من چک میکنم که ایا i بر 2بخش پزیر هست یا نه حالا میخام که همزمان برای چند عدد چک کنه مثلا که هم بر 2 و 4 و یا .... بخش پذیر هست یا نه تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.golboo830 0 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۷ خوب میخوام با حلقه تکرار این کار انجام بشه شما پیشنهاد بهتری دارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.golboo830 0 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۷ در 1 دقیقه قبل، kamyar225 گفته است : نه همینطور الکی گفتم شما که بلد نیستی لطفا سکوت بکن تا متخصصان عزیز جواب بنده رو بدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، m.golboo830 گفته است : سلام من یک حلقه تکرار ساختم که میخوام مقدار متغیر i رو چک کنه که ببینه بر دو عدد یا چند عدد بخش پذیر هست یا نیست For i=100 To 140 If ( i Mod 2 =0 ) Then End If Next با این کد من چک میکنم که ایا i بر 2بخش پزیر هست یا نه حالا میخام که همزمان برای چند عدد چک کنه مثلا که هم بر 2 و 4 و یا .... بخش پذیر هست یا نه تشکر سلام خب باید از حالت چند شرطی استفاده کنید و بین شرط هاتون از کلیدواژه and استفاده کنید اینطوری مثلا for i=100 to 140 if (i mod 2=0) and (i mod 4=0) then log("Ok") else log("wrong") end if next اگر هم میخواستید از حالت (بخش پذیر بر ۲ یا بخش پذیر بر ۴) استفاده کنید باید به جای and از or استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۷ در در 1397/06/07, 15:10:24، kamyar225 گفته است : سلام دوست عزیز شما این کاری که میکنید کلا اشتباه هست. دوست عزیز اسپم ندید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m.golboo830 0
سلام من یک حلقه تکرار ساختم که میخوام مقدار متغیر i رو چک کنه که ببینه بر دو عدد یا چند عدد بخش پذیر هست یا نیست
For i=100 To 140 If ( i Mod 2 =0 ) Then End If Next
با این کد من چک میکنم که ایا i بر 2بخش پزیر هست یا نه
حالا میخام که همزمان برای چند عدد چک کنه مثلا که هم بر 2 و 4 و یا .... بخش پذیر هست یا نه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.