parham01 82 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۷ سلام دوستان حرفه ای میخوام مواردی که تو عکس مشخص کردم مقدارش گت المنت کنم و تو لیبل نمایش بدم 1 - تعداد محصولات مثلا 2 تا سفارش یا 3 تا یا ...فقط عدد تعداد سفارش 2 - قیمت مجموع ممنون میشم زحمت بکشید آدرس : تسویه حساب | یاماها کرمان توجه داشته باشید که این صفحه در حالت عادی خالی هست قبلش دو تا محصول به سبد خرید اضافه کنید لینک محصولات فروشگاه : محصولات | یاماها کرمان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ سلام این صفحه اولا با گت المنت خامه ینی باید اول محصولاتو لود کنی کاربر انتخاب کنه ک بره تو لیست کالا هاش. من اون متن بالا سایت رو برات با رجکس اوکی کردم همین مدلی میتونی تقریبا همه اجزا رو بگیری و تو برنامه نشون بدی New folder لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ درود چرا گت المنت ؟ راه اصولی این هست که اطلاعات رو به وسیله ی جیسون دریافت کنی و نمایش بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، asheune گفته است : درود چرا گت المنت ؟ راه اصولی این هست که اطلاعات رو به وسیله ی جیسون دریافت کنی و نمایش بدی سلام زحمتش میکشید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۷ در 15 ساعت قبل، asheune گفته است : درود چرا گت المنت ؟ راه اصولی این هست که اطلاعات رو به وسیله ی جیسون دریافت کنی و نمایش بدی ممنون با گت المنت راه افتاد در 22 ساعت قبل، mmkmmk گفته است : سلام این صفحه اولا با گت المنت خامه ینی باید اول محصولاتو لود کنی کاربر انتخاب کنه ک بره تو لیست کالا هاش. من اون متن بالا سایت رو برات با رجکس اوکی کردم همین مدلی میتونی تقریبا همه اجزا رو بگیری و تو برنامه نشون بدی New folder ممنون از وقتی که گذاشتین عالی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۷ سلام دوستان کسی نمیتونه کمکم کن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، parham01 گفته است : سلام دوستان کسی نمیتونه کمکم کن؟ سلام این لینکی که شما گذاشتید فقط واسه خودتون که لاگین هستید نمایش داده میشه واسه ما چیزی نشون نمیده!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parham01 82 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۷ در 9 ساعت قبل، m007moh گفته است : سلام این لینکی که شما گذاشتید فقط واسه خودتون که لاگین هستید نمایش داده میشه واسه ما چیزی نشون نمیده!!! سلام الان درست شد دوباره تست کنید توجه داشته باشید که این صفحه در حالت عادی خالی هست قبلش دو تا محصول به سبد خرید اضافه کنید لینک محصولات فروشگاه : محصولات | یاماها کرمان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parham01 82
سلام دوستان حرفه ای
میخوام مواردی که تو عکس مشخص کردم مقدارش گت المنت کنم و تو لیبل نمایش بدم
1 - تعداد محصولات مثلا 2 تا سفارش یا 3 تا یا ...فقط عدد تعداد سفارش
2 - قیمت مجموع
ممنون میشم زحمت بکشید
آدرس : تسویه حساب | یاماها کرمان
توجه داشته باشید که این صفحه در حالت عادی خالی هست
قبلش دو تا محصول به سبد خرید اضافه کنید
لینک محصولات فروشگاه : محصولات | یاماها کرمان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.