من یه کد مث همین میخام که فقط همون عدد بالاترین قیمت رو خروجی بده از کل جدول.
اگه میشه کد گت المنتش رو بدید.
متن کامل المنت قسمت جدول اینه:
<ulclass="data-line float-right float-half"itemprop="offers"itemscope=""itemtype="http://schema.org/Offer"><li><strong>نرخ فعلی:</strong><spanitemprop="price">134,000</span></li><li><strong>بالاترین قیمت روز:</strong><span>137,000</span></li><li><strong>پایین ترین قیمت روز:</strong><span>133,000</span></li><li><strong>بیشترین مقدار نوسان روز:</strong><spanclass="low">20,000</span></li><li><strong>درصد بیشترین نوسان روز:</strong><spanclass="low">0.75%</span></li><li><strong>نرخ بازگشایی بازار:</strong><span>137,000</span></li><li><strong>زمان ثبت آخرین نرخ:</strong><span>۱۵:۰۰:۲۸</span></li><li><strong>نرخ روز گذشته:</strong><span>139,000</span></li><li><strong>درصد تغییر نسبت به روز گذشته:</strong><spanclass="low">3.73%</span></li><li><strong>میزان تغییر نسبت به روز گذشته:</strong><spanclass="low">5,000</span></li></ul>
من میخام از کل جدول فقط قسمت بالاترین قیمت رو عددش رو خروجی بگیرم
سوال
sajjadrastin 100
سلام
سایت زیر رو ببینید:
دلار / سلیمانیه - قیمت ارز آزاد | شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز
من میخام از قبسمت "شاخص در روز جاری" و از داخل جدول تیبل "بالاترین قیمت روز رو با گت المنت بگیرم که فقط عدد قیمت رو خروجی بده/.
مشکل من اینه که نه با کلس ونه با ایدی میشه گرفت چون خروجی کل جدول رو با کلس میده
برای مثال کد زیر برای کلس
WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('process_HTM',true,document.getElementsByClassName('btn btn-primary btn-lg')[1].click())")
برای مثال این برای کلیک تو کلس هست
من یه کد مث همین میخام که فقط همون عدد بالاترین قیمت رو خروجی بده از کل جدول.
اگه میشه کد گت المنتش رو بدید.
متن کامل المنت قسمت جدول اینه:
من میخام از کل جدول فقط قسمت بالاترین قیمت رو عددش رو خروجی بگیرم
چجوری؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.