m.golboo830 0 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۷ سلام من میخوام که کد رنگ دازینر ور بگیرم همون که # داره و در قسمت کد نویسی بزارمش مثلا هر وقت که روی دکمه کلیک اون کد رنگی که دادمش رو برام ست رنگ اکتویتی ممنون میشم جواب بدید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۷ از appcompact استفاده کن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، m.golboo830 گفته است : سلام من میخوام که کد رنگ دازینر ور بگیرم همون که # داره و در قسمت کد نویسی بزارمش مثلا هر وقت که روی دکمه کلیک اون کد رنگی که دادمش رو برام ست رنگ اکتویتی ممنون میشم جواب بدید با تشکر شما همون رنگ hex رو بزارید با یه تغییر به جای مربع 0x قرار بدید اینطوری Activity.Color = #E4E4E2 ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Activity.Color = 0xE4E4E2 یا با این تابع Sub GetColor(hex As String) As Double Dim bc As ByteConverter Dim r,g,b As Int ' #E3E2E1 'Log(hex.SubString2(1,3)) r = Bit.ParseInt(hex.SubString2(1,3), 16) g = Bit.ParseInt(hex.SubString2(3,5), 16) b = Bit.ParseInt(hex.SubString2(5,7), 16) Return Colors.RGB(r, g, b) End Sub ا یا اگه همیشه دسترسی به اینترنت داری همون کد hex رو توی گوگل یرچ کن خودش برات Rgb رو میاره یا از این برنامه استفاده کن دانلود نرم افزار iColorPicker 6.21 - تشخیص رنگ ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.golboo830 0 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۷ ممنون درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m.golboo830 0
سلام
من میخوام که کد رنگ دازینر ور بگیرم همون که # داره و در قسمت کد نویسی بزارمش
مثلا هر وقت که روی دکمه کلیک اون کد رنگی که دادمش رو برام ست رنگ اکتویتی
ممنون میشم جواب بدید
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.