Elham-Karimi 8 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ سلام به همه اساتید عزیز من اسپینرم رو طراحی کردم گزینه ها رم ادد زدم حالا میخام کاربر با انتخاب گزینه اول بره اکتیویتی Home با انتخاب گزینه دوم بره اکتیویتی About لطفا راهنمایی کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ در 9 دقیقه قبل، Elham-Karimi گفته است : سلام به همه اساتید عزیز من اسپینرم رو طراحی کردم گزینه ها رم ادد زدم حالا میخام کاربر با انتخاب گزینه اول بره اکتیویتی Home با انتخاب گزینه دوم بره اکتیویتی About لطفا راهنمایی کنین کلا هر View میتونه چندین Event داشته باشه / اینجوری مثلا : در اخرم همچین ایونتی از Spinner کارتو راه میندازه. مقادیر value & position میتونی استفاده کنید. Sub EventName_ItemClick (Position As Int, Value As Object) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elham-Karimi 8 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ در 28 دقیقه قبل، میلاد گفته است : مقادیر value & position میتونی استفاده کنید. با سلام ممنونم از پاسخ شما ولی من مشکلم اینه نمیدونم چطوری انتخاب کاربر رو بفرستم مثلا به اکتیوتی Home خودم این ب مغزم رسید که کار نکرد Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If(Spinner1.SelectedItem= 1)Then Activity.Finish StartActivity("Home") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ در 1 دقیقه قبل، Elham-Karimi گفته است : با سلام ممنونم از پاسخ شما ولی من مشکلم اینه نمیدونم چطوری انتخاب کاربر رو بفرستم مثلا به اکتیوتی Home خودم این ب مغزم رسید که کار نکرد Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If(Spinner1.SelectedItem= 1)Then Activity.Finish StartActivity("Home") End If وابسته به داده ای که میخواید بفرستید از CallSubDelayed یا CallSub استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elham-Karimi 8 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ در 2 دقیقه قبل، qmars گفته است : وابسته به داده ای که میخواید بفرستید از CallSubDelayed یا CallSub استفاده کنید ببخشید من تازه کارم نمیدونم راهنماییتون رو بکار ببرم ممکنه کمی مبتدی تر راهنمایی کنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۷ Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Try StartActivity(Value) Activity.Finish Catch Log("No Activity") End Try End Sub یا Sub Button1_Click Try StartActivity(Spinner1.SelectedItem) Activity.Finish Catch Log("No Activity") End Try End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Elham-Karimi 8
سلام به همه اساتید عزیز
من اسپینرم رو طراحی کردم
گزینه ها رم ادد زدم
حالا میخام کاربر با انتخاب گزینه اول بره اکتیویتی Home
با انتخاب گزینه دوم بره اکتیویتی About
لطفا راهنمایی کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.