Rasouwll 0 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۷ سلام دوستان من دارم روی یک برنامه کار میکنم که با گت المنت اطلاعات یک سایت رو میگیرم حالا میخوام حتی وقتی کاربر از برنامه بیرونه بصورت لحظه ای نوتیفیکیشن با گت المنت آپیدیت شه حرفه ای های عزیز لطفا کمکم کنید خیلی کارم گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۷ به نظرم باید از سرویس استفاده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Rasouwll 0 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۷ بله درسته از سرویس باید استفاده بشه ولی مشکلم با وب ویو، توی اکتیویتی با وب ویو وارد لاگین سایت میشم ولی اگه از وب ویو دیگه ای استفاده کنم وارد حساب کاربر نمیشه یه راه ارتباط بین وب ویو اکتیویتی و سرویس میخوام لطفا کمکم کنید،حتی اگه وقتی برنامه تو تسک هاست و هنوز کامل بسته نشده هم کار کنه عالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Rasouwll 0
سلام دوستان من دارم روی یک برنامه کار میکنم که با گت المنت اطلاعات یک سایت رو میگیرم حالا میخوام حتی وقتی کاربر از برنامه بیرونه بصورت لحظه ای نوتیفیکیشن با گت المنت آپیدیت شه حرفه ای های عزیز لطفا کمکم کنید خیلی کارم گیره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.