Tofan 10 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سلام عصرتون به خیر وهمگی خسته نباشید من همه فایل های Android SDK رو به درستی نصب کردم اینم عکس که نگید احتمالا فایل هارو اشتباه گذاشتی خب اینم یه عکس از آدرس هایی که باید تو قسمت Configure Pathsمیذاشتم ولی توی Basic4Androidکه میرم وقتی میخوامRun AVD Managerرو اجرا کنم این خطا میاد لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته میخوامBasic4Androidرو راه اندازی کنم اما هر بار به یه مشکل بر میخورم منتظر جوابتون هستم . . . ♥♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi-a 17 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اون هم سرعتش کمه هم بدرد نمی خوره برو اینو نصب کن YouWave Android خیلی روونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ تشکر بابت پست کاملت . عنوان پست مناسب . سوال مناسب . توضیح مناسب . جوابت : بیسیک رو کرک نکردی . کرک رو انجام بده و حالشو ببر *like* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Tofan 10 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ممنونم ولی همین من چند بار کرکش کردم حتی Basic4Android رو حذف کردم دوباره نصب کردم و کرک کردم بازم همون خطایی که مطرح کردم میاد ولی اشکال نداره من از تو پوشه ای که Android SDK رو نصب کردم AVD Manager رو اجرا کردم و یه شبیه ساز ساختم و اجرا کردم اما یه مشکل دیگه پیش اومد برام : وقتی توی Basic4Android پروژه رو بخوام اجرا کنم این پیغام رو بهم نشون میده یه لطف کن بگو باید چیکار کنم خیلی ممنونم منتظر جوابتون هستم . . . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ دقیق نمیدونم درسته یا نه ولی شما بیا از منوی پروژه package name تغییر بده ببنین حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Tofan 10 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی درست شد حالا دوباره موقه اجرا کردن پروژم این پیاغم رو نشون میده :(:(:(:( من که همه گزینه های پوشه Android SDK رو کامل کردم مسیر های Configure Paths رو هم درست وارد کردم مثه اینکه اگه بیخیالش بشم بهتره . . شمارو هم خسته کردم ببخشید :( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اینو فایل زیپو بازن کن بریز تو پلت فروم تولزت aapt.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Tofan 10 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ ببخشید خیلی پیچش دادم موضوع رو همون کاریی رو که میگی انجام دادم ولی بازم درست نشد حتی فایل aapt رو اجرا کردم دوباره امتحان کردم بازم درست نشد اینم یه عکس پوشه platform-tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اروری که الان میشه چی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Tofan 10 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ همون قبلیه ... یعنی این : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ ببینید این خطا 100% ربط پیدا میکنه به کرک کردن شما !!! شما بیا کاری رو که من میگم انجام بده خب؟ 1- برو Basic4Android که نصب کردی رو کامل حذف کن از سیستمت. بعد از Unistall کردن به مسیر نصب برو و حتی پوشه ای که وجود داره رو هم حذف کن. بعدش برو از StartMenu گذینه ی Run رو باز کن و توش این رو تاپیک کن و OK بزن: appdata بعدش یک صفحه میاد بالا که 3 تا پوشه داره به طور معمول. توی پوشه ها دنبال این پوشه بگرد: Anywhere Software این پوشه رو هم کامل حذف کن. بعدش برو به این تاپیک و Basic4Android نسخه 4.30 رو دانلود کن: http://answercenter.ir/thread1532.html توی یک مسیر دیگه نصبش کن مثلا: C:\Program Files (x86)\Tofan\Anywhere Software\Basic4android بعدش فایل License Generator رو در مسیر نصب کپی کن همینطور که برنامه ی Basic4Android بسته است بیا فایل License Generator رو اجرا کن و دقیقا این ایمیل آدرس رو بهش بده: [email protected] و گذینه Generate License File رو بزن تا Crack انجام بشه بعدش بیسیک4اندروید رو باز کن ، موقع اجرا ازت یک ایمیل آدرس میخواد. همین ایمیل آدرسی که دادم رو کپی کن اونجا و OK بزن. بعدش از منوی Help به گذینه About برو. باید مثل عکس زیر نوشته باشه توش : Registered Version حالا برو ببین باز همون خطا رو میده یا نه؟؟؟ کارایی رو که گفتم به ترتیب و با دقت انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Tofan 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دقیقا همون کاریی رو که گفتید رو انجام دادم اینم عکس حالا وقتی میخواستم پروژه رو اجرا کنم توی شبیه ساز یه پیغام Waiting For IDE Debugger To Connect میومد و اینجور میشد: که من با مراجعه به این تاپیک : http://answercenter.ir/thread57.html مشکلمو حل کردم "اینارو گفتم اگه یه بنده خدایی هم مشکلات منو داشت حل بشه" بازه مرسی از همتون خیلی گلید دمتون گرم شبتونم خوش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Tofan 10
سلام عصرتون به خیر وهمگی خسته نباشید
من همه فایل های Android SDK رو به درستی نصب کردم
اینم عکس که نگید احتمالا فایل هارو اشتباه گذاشتی
خب اینم یه عکس از آدرس هایی که باید تو قسمت Configure Pathsمیذاشتم
ولی توی Basic4Androidکه میرم وقتی میخوامRun AVD Managerرو اجرا کنم این خطا میاد
لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته میخوامBasic4Androidرو راه اندازی کنم اما هر بار به یه مشکل بر میخورم
منتظر جوابتون هستم . . .
♥♥♥
♥♥
♥♥
♥
♥
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.