محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۷ سلام من با ریجکس دو رشته کد رو میگیرم <li>فصل اول</li><li>فصل دوم</li><li>قسمت 1</li><li>قسمت 2</li> <li>dl11</li><li>dl12</li><li>dl 1</li><li>dl 2</li> چون این رشته ها به صورت یکجا سیو شدن نمیتونم از حلقه while استفاده کنم و اون هارو به هم ربط بدم و تو مولتی پنل بزارم. من میخوام داخل یه مولتی پنل مثلا متن بشه dl11و جلوش بنویسه فصل اول و به این ترتیب پیش بره تا تیتر ها همه با لینک خودشون باشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۷ اگر مطمئن هستید تعداد آیتم هاشون برابر هست با هم هر کدوم رو به یه لیست اضافه کنید و موقع ساختن مولتی پنل از (list1.getItem(i) + " : " + list2.getitem(i استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمد مهدی کمالی 19
سلام
من با ریجکس دو رشته کد رو میگیرم
<li>فصل اول</li><li>فصل دوم</li><li>قسمت 1</li><li>قسمت 2</li>
<li>dl11</li><li>dl12</li><li>dl 1</li><li>dl 2</li>
چون این رشته ها به صورت یکجا سیو شدن نمیتونم از حلقه while استفاده کنم و اون هارو به هم ربط بدم و تو مولتی پنل بزارم.
من میخوام داخل یه مولتی پنل مثلا متن بشه dl11و جلوش بنویسه فصل اول و به این ترتیب پیش بره تا تیتر ها همه با لینک خودشون باشن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.