sajadz 10 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من دارم یه کتاب الکترونیک طراحی میکنم میخاستم بدونم در ساختش باید چه چیزهایی رو بیشتر درونش کیفیتش بهتر باشه تا بیشتر دانلود بشه تعدادی داستان هستش و از نظر گرافیک هم در حد متوسط هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 nicetitle 18 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستانمن دارم یه کتاب الکترونیک طراحی میکنم میخاستم بدونم در ساختش باید چه چیزهایی رو بیشتر درونش کیفیتش بهتر باشه تا بیشتر دانلود بشه تعدادی داستان هستش و از نظر گرافیک هم در حد متوسط هستش برای بالارفتن تعداد دانلود مهمترین اصل انتخاب اسم و آیکون جذابه اما محتویات داخلش چطور باشه رو تو نظرات متوجه میشی که مخاطب چی میخواد ازت که زیاد به دانلود اولیه ربطی نداره(البته اگر رایگانه) ولی اگر درون خرید داری قضیه فرق میکنه البته اینم یادت باشه که برای اینکه بزاری تو بازار شرایط زیادی داری و حتما باید با یه کتاب داستان معمولی متفاوت باشه تا بازار قبول کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلام خدمت دوستان.. الان بازار به خیلی از برنامه ها گیر میده مثل اگه قسمت جستجو نداشته باشه...و منو قشنگ نباشه و خیلی چیز های دیگه اول دقت کن که برنامه شیک در بیاد.. و بقیش خودش حله اما اما اگه ظاهر برنامه خوب باشه 100% برنامه دانلود میشه چون بازدید کننده ای که برنامه رو ببینه مطمئنا کنجکاو میشه ببینه چیه !!!*mail* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز.یه این تاپیک یه نگاه بنداز http://answercenter.ir/showthread.php?t=131&p=376#post376 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadz 10
سلام دوستان
من دارم یه کتاب الکترونیک طراحی میکنم میخاستم بدونم در ساختش باید چه چیزهایی رو بیشتر درونش کیفیتش بهتر باشه تا بیشتر دانلود بشه
تعدادی داستان هستش و از نظر گرافیک هم در حد متوسط هستش
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده