mostafa-gh 14 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۷ سلام, من یک Layout رو داخل پنل لود کردم. حالا چطور میتونم برای مثلا دکمه های این Layout رویداد کلیک تعریف کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۷ با دیزاینر دکمه هارو اضافه کردید یا کد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa-gh 14 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۷ با دیزاینر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۷ روی دکمه توی دیزاینر راست کلیک کنید گزینه ی آخر Generate dim .... as button توی اکتیویتی رویدادش براتون ایجاد میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa-gh 14 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۷ در 6 دقیقه قبل، qmars گفته است : روی دکمه توی دیزاینر راست کلیک کنید گزینه ی آخر Generate dim .... as button توی اکتیویتی رویدادش براتون ایجاد میشه من لایوت رو داخل پنل لود کردم اینطوری که شما میگی فقط در صورتی جواب میده که لایوت داخل اکتویتی لود شده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۷ سلام. نمیشه از طریق ساختار فرزندی ()get ، ویوو را پیدا کرد یا بهشون تگ Tag داد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۷ در 35 دقیقه قبل، mohsen m گفته است : سلام. نمیشه از طریق ساختار فرزندی ()get ، ویوو را پیدا کرد یا بهشون تگ Tag داد؟؟ آخه اگه اسم دکمه منحصر به فرد باشه احتیاج به این کار نیست اگه توی 100 تا پنل تو در تو هم باشه مشکلی به وجود نمیاد مگر این که بخوان چند دکمه رو با یه اسم کنترل کنن که چاره اش همینیه که شما میگید تگ گت ویو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۷ اول اینکه برای ویوهای داخل لایوت باید گزینه تگ رو منحصر به فرد ست کنید مثلا از صفر تا هر تعداد بعد میاید کد نویسی و ویووی کلیک شده رو دریافت میکنید به این صورت مثلا برای باتن و label Sub Button1_Click Dim btn As Button btn = Sender btn.Text=Rnd(1,50) log(btn.tag) End Sub ======================= sub label5_click dim l as lable l=sender log(l.tag) end sub الان فرضا مولتی پنل دارید و 100تا لیبل یا باتن لود شده روی هر کدوم کلیک کنید این توابع اجرا میشن از این طریق میتونید کنترل کنید دقیقا کدوم کلیک شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa-gh 14
سلام,
من یک Layout رو داخل پنل لود کردم.
حالا چطور میتونم برای مثلا دکمه های این Layout رویداد کلیک تعریف کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.