Javad25564 10 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۷ سلام.من میخوام یه برنامه بسازم که بشه توش برنامهای گوشی را بریزیم.دیدید تو گوشی چندتا برنامه را میریزم توی یه پوشه.همچین چیزی میخوام.چیکار کنم.نمیدونم از چه کتابخانه شروع کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۷ کافی برنامه ها رو بریزید تو پوشه Files کنار پروژه ، وقتی نصب کردید، برنامه هارو کپی کنید داخل حافظه , و با اینتنت نصب کنید. اگه می خواید مستقیم برنامه ها رو از طریق نرم افزار نصب کنید ، نمیشه! اندروید بصورت مستقیم اجازه نمیده ، دسترسی روت لازمه یا ADB اگه میخواید نرم افزارو از تو گوشی بکاپ بگیرید و بریزید داخل خود نرم افزاری که ساختید به این راحتیا بازم نمیشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۷ من میخوام یه نرم افزار بسازم مثل نرم افزارknox. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۷ سوالتون واضح نیست عزیز. دقیقا میخواید چیکار کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۷ ببینید.تو گوشی دیدید که میشه چندتا برنامه را ریخت توی پوشه.من میخوام برنامه بسازم مثل کاری که پوشه میکنه.اسمش میزاریم مثلاx.برنامه xرا نصب میکنیم.بعد هر برنامه که توی گوشی از قبل نصبه را انتقال بدیم توی برنامهx.و هرقت برنامها را احتیاج داشتیم بریم توی برنانهxو اونجا بازشون کنیم. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم. دیدید برنامه هایی که توشون چندتا برنامه دیگه هم هست.مثلا جعبه ابزار.توش متر هست.ماشین حساب هست.همه چی توش هست.منم میخوام مثل جعبه ابزار درست کنم ولی برنامههای نصبی گوشیو بریزم توش. Ok لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام.من میخوام یه برنامه بسازم که بشه توش برنامهای گوشی را بریزیم.دیدید تو گوشی چندتا برنامه را میریزم توی یه پوشه.همچین چیزی میخوام.چیکار کنم.نمیدونم از چه کتابخانه شروع کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.