hocein 40 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۷ درود وقت بخیر. حتما توی گوشی های آیفون دیدین که وقتی روی پیامک به سمت چپ میکشی چند تا گزینه میاد ک حذف و فروارد و اینا روش نوشته . من اسم دقیقش رو نمیدونم . اگر کدی راهنمایی چیزی هست بگین استفاده کنم ازش . متشکرم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۷ در در 1397/07/01, 23:54:53، hocein گفته است : درود وقت بخیر. حتما توی گوشی های آیفون دیدین که وقتی روی پیامک به سمت چپ میکشی چند تا گزینه میاد ک حذف و فروارد و اینا روش نوشته . من اسم دقیقش رو نمیدونم . اگر کدی راهنمایی چیزی هست بگین استفاده کنم ازش . متشکرم . سلام . باید از خاصیت تاچ استفاده کنی با بیسیک فقط پنل این قابلیت داره ولی میشه به لیبل و باتون هم این قابلیت اضافه کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hocein 40
درود وقت بخیر. حتما توی گوشی های آیفون دیدین که وقتی روی پیامک به سمت چپ میکشی چند تا گزینه میاد ک حذف و فروارد و اینا روش نوشته . من اسم دقیقش رو نمیدونم . اگر کدی راهنمایی چیزی هست بگین استفاده کنم ازش . متشکرم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.