hosseinkarimian 100 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۷ سلام من در حال طراحی سایتی می باشم که دارای صفحات زیادی است و هدر سایت رو طوری طراحی کردم که فرم ورود به سیستم در هدر باشد و اطلاعات به فایل login ارسال و بررسی کند. حالا اگر از کد جاوا اسکریپت زیر در سایت برای لود فایل هدر استفاده کنم آیا امنیت رو پایین میاره. بهترین و امن ترین روش چیه. روش 1: <script> $("#includedContent").load("heder.php"); </script> <div class="includedContent"> </div> روش 2: <div w3-include-html="content.html"></div> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۷ برای لود کردن هدر مهم نیست از چه روشی استفاده بشه چه بصورت پویا (جی کوئری ، ... ) یا ثابت (جفت روش بالا یکار رو انجام میدن ، اگه همه صفحه ها این هدر رو دارند از روش دوم) مهم اینه که محتوای داخل هدر از نظر کد نویسی یا پلاگین هایی که استفاده میشن بدون باگ باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.