حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام به اصرار دوستان و همین طور درخواست سورس این موضوع برآن شدم که یه سورس ساده درست کنم چیزای که لازم یدونید 1- تو مانیفست ادیتور این کدو اضاف کردم SetActivityAttribute(Main,android:theme,@android:style/Theme.Translucent.NoTitleBar) 2- مقدار آلفای پنلو 173 دادم که هر چه مقدار بیشترشه تیره تر وهر چه کمتر شفافتر میشه با تشکر از آقای esmaeil57که تو این تاپیک جواب رو دادن ولی فک کنم فرصت نکردن سورس بسازن پسورد فایل : basic4android.org safhey nemeshisheyi.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دستتون درد نکنه یه برنامه دیدم که صفحه نیمه شیشه ای بود ولی دکمه ها وصفحات و برنامه های دیگر اجرا می کرد http://answercenter.ir/thread916.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دستتون درد نکنه یه برنامه دیدم که صفحه نیمه شیشه ای بود ولی دکمه ها وصفحات و برنامه های دیگر اجرا می کرد http://answercenter.ir/thread916.html اینی که شما میگی صفحه شیشه ای هست ولی پشتش دکمه ها هم کار میکنه کجا هست دقیقا؟ اگه اینطور باشه عالیه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ چطور با کد نویسی مقدار Alpha پنل رو تغییر بدم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ چطور با کد نویسی مقدار Alpha پنل رو تغییر بدم ؟ نمیدونم چرا چن وقت همه افتادن تو کار تاپیک های قدیمی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ عزیز دلم میخام با کدنویسی این کار رو انجام بدم با دیزاینر که بلدم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ عزیز دلم میخام با کدنویسی این کار رو انجام بدم با دیزاینر که بلدم ... خب عزیز دل برادر اول بگو از طریق کدنویسی من علم غیب ندارم که تو ذهن شما چی میگذره و اما جواب مقدار اول مقدار آلفای ویو رو مشخص میکنه Panel1.Color=Colors.ARGB(128,0,0,144) اینم سندش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ چطور با کد نویسی مقدار Alpha پنل رو تغییر بدم ؟ ممنون بابت جواب ولی خداوکیلی علم غیب نمیخاد ... بازم ممنون دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush_k12 7 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام زمان کامپایل ارور میده: B4A version: 5.50 Parsing code. (0.02s) Compiling code. (0.33s) Compiling layouts code. (0.02s) Generating R file. (0.33s) Compiling generated Java code. Error javac 1.7.0_51 src\b4a\example\main.java:48: error: cannot find symbol processBA.runHook("oncreate", this, null); ^ symbol: method runHook(String,main,<null>) location: variable processBA of type BA 1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ سلام زمان کامپایل ارور میده: B4A version: 5.50 Parsing code. (0.02s) Compiling code. (0.33s) Compiling layouts code. (0.02s) Generating R file. (0.33s) Compiling generated Java code. Error javac 1.7.0_51 src\b4a\example\main.java:48: error: cannot find symbol processBA.runHook("oncreate", this, null); ^ symbol: method runHook(String,main,<null>) location: variable processBA of type BA 1 error حل مشکل خطای RunHook در هنگام کامپایل برنامه ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.