Javad25564 10 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۷ سلام.بچها من اسکرول گذاشتم.برا پنلش هم درصد گذاشتم.تو گوشی خودم درسته ولی گوشی که تغیر میکنه خراب میشه.توی اکتیویتی درصد پنلش را نوشتم. Scroll.panel.height=230%yالان چرا تو گوشیها متفاوت میشه. یه سوال دیگه چرا کتابخانهای به غیر گنابخانهphoneهست که کاراییphoneرا داشته باشه.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۷ شما تو تمام اسکرول ویوها فقط از dip استفاده کنید و فقط تو حالت اسکرول ویو عمودی برای پهنا یا همون x از درصد استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۷ یعنی به جای ۲۴۵%y بنویسم مثلا ۱۲۰ dip?? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۷ بله ،اسکرول ویو ها از dip فقط x اسکرول ویو عمودی % ساخت حرفه ای آیتم های اسکرول ویو با دقت بالا : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام.بچها من اسکرول گذاشتم.برا پنلش هم درصد گذاشتم.تو گوشی خودم درسته ولی گوشی که تغیر میکنه خراب میشه.توی اکتیویتی درصد پنلش را نوشتم.
Scroll.panel.height=230%yالان چرا تو گوشیها متفاوت میشه.
یه سوال دیگه چرا کتابخانهای به غیر گنابخانهphoneهست که کاراییphoneرا داشته باشه.ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.