taha1371 84 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۷ سلام تو سایت تعداد زیادی از این کلاس هست info-price حالا من میخوام بگم از کلاس info-price که داخل اید l-geram18 هست متنو بخونه باید چکار کنم <li id="l-geram" style="" class="low" onclick="window.location='chart/geram'"> <strong><em></em> طلا ۱۸</strong> <span class="info-value"> <span class="info-price">4,259,500</span> </span> <span class="info-change">(13.06%) 556,400</span> </li> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۷ باید از getelementbyclass استفاده بشه موقع استفاده از این مورد باید ترتیب رو مشخص کنید document.getelementbyclass ('contents')[x] عدد x رو باید تغییر بدید تا به متن موردنظرتون برسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۷ در 7 ساعت قبل، behnam_tr گفته است : باید از getelementbyclass استفاده بشه موقع استفاده از این مورد باید ترتیب رو مشخص کنید document.getElementById('contents')[x] عدد x رو باید تغییر بدید تا به متن موردنظرتون برسید یعنی اول کلاس گت المنت کنم بعد ایدیشو میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۷ پست بالا اصلاح شد اگر جدول id داره که چه بهتر اگر نداره باید از getelementbyclass استفاده کنید شما پیش برید با این روال مشکلی بود در خدمتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۷ ممنون دوست من دست شد با ارهنمایی های شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام
تو سایت تعداد زیادی از این کلاس هست info-price حالا من میخوام بگم از کلاس info-price که داخل اید l-geram18 هست متنو بخونه باید چکار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.