Benyamin3219 0 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ سلام دوستان من هنگام کامپایل کردن یه خطا برام میاد کد خطا b4a version: 8.50 convert bute code - optimized dex. Error process timed out. you can change it under tools - IDE options. ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ ارور گفته دیگه : (این بخش رو تغییر بدید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Benyamin3219 0 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ عددش رو روی چند بزارم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Benyamin3219 0 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ در 34 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : ارور گفته دیگه : (این بخش رو تغییر بدید) عددش رو ۸۰ گذاشتم اون رفع شد حالا یه ارور دیگه داد :| فکر کنم مربوط به private key هست یدونه چیز هم بالاش بود اونم ارور داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ اگه ارور دیگه ای داشت ، ارور رو بزارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Benyamin3219 0 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ در 32 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : اگه ارور دیگه ای داشت ، ارور رو بزارید. باشه الان میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Benyamin3219 0 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۷ داداش ارور حل شد ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Benyamin3219 0
سلام دوستان من هنگام کامپایل کردن یه خطا برام میاد
کد خطا
b4a version: 8.50
convert bute code - optimized dex. Error
process timed out.
you can change it under tools - IDE options.
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.