msd313 62 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۷ سلام دوستان یه مهندس میتونه به ما بگه مشکل از کجاست؟ متاسفانه نتونستم عکس رو آپلود کنم [ 81%] /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk [ 86%] /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk [ 91%] /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk [ 96%] /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk [100%] /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk test_RAPID_DEBUG.apk: 1 file pushed. 11.0 MB/s (1289685 bytes in 0.112s) WARNING: linker: libdvm.so has text relocations. This is wasting memory and is a security risk. Please fix. pkg: /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk Failure [INSTALL_FAILED_VERSION_DOWNGRADE] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ در در 1397/07/16, 21:03:37، M-CAP7AIN گفته است : با این وجود ، با یکی از پکیچ نیم نرم افزارهای نصبی رو گوشی تداخل داره احسنت داداش منم همین رو حدس میزدم البته با شبیه ساز تست کرده بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۷ احتمالا کتابخونه ای که استفاده میکنید ، libdvm.so با گوشی سازگاری نداره یا احتمال آسیب زدن به گوشی رو داره، باید کتابخونه آپدیت بشه با ndk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ خیلی منون حل شد. پکیج نیم (pakage name) رو عوض کردم درست شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ این ارور هم مهمه با تغییر پکیج نیم دیگه نمیده ؟ از کدوم کتابخونه استفاده می کنید ؟ WARNING: linker: libdvm.so has text relocations. This is wasting memory and is a security risk. Please fix. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ این ارور رو گاهی اوقات هنگام کار کردن با کتابخونه app compat و چند روز پیش هم موقع کامپایل برنامه ای که توش از کتابخونه pagerbullet استفاده شده مشاهده کردم. نمیدونم پکیج نیم پیش فرض خود بیسیک وقتی بود ارور میداد ولی وقتی عوض کردم درست شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ با این وجود ، با یکی از پکیچ نیم نرم افزارهای نصبی رو گوشی تداخل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
msd313 62
سلام دوستان یه مهندس میتونه به ما بگه مشکل از کجاست؟
متاسفانه نتونستم عکس رو آپلود کنم
[ 81%] /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk
[ 86%] /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk
[ 91%] /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk
[ 96%] /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk
[100%] /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk
test_RAPID_DEBUG.apk: 1 file pushed. 11.0 MB/s (1289685 bytes in 0.112s)
WARNING: linker: libdvm.so has text relocations. This is wasting memory and is a security risk. Please fix.
pkg: /data/local/tmp/test_RAPID_DEBUG.apk
Failure [INSTALL_FAILED_VERSION_DOWNGRADE]
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.