shayanboy2 5 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ دوستان... من هر بار که پروژه ای رو از گیت هاب وارد اندروید استودیو میکنم .. اندروید استودیو شروع میکنه به دانلود گریدل.... ایا هر بار باید برای وارد گردن هر نمونه پروژه برای تمرین کردن باید گریدل ۱۰۰ مگابایتی دانلود بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۷ باید ویرایش کنید پروژه رو ، ی نمونه تو اندروید استادیو بسازید ،مقادیرو با گریدل یا قسمت های دیگه پروژه جایگزین کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shayanboy2 5 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۷ ممنونم..... الان مشکل این جاست که توی گیت هاب چند تا نسخه مختلف گربدل داره به من نشون میده... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shayanboy2 5 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۷ در در 1397/07/21, 21:56:47، M-CAP7AIN گفته است : خیر، مثال میزنم پروژه جدید خالی داخل اندروید استادیو میسازید ، سینک و خروجی میگیرید. ( بدون مشکل خروجی گرفته شده اجرا بشه ) پروژه رو میبندید ، پروژه ای که از گیت هاب یا هرجا دانلود کردید رو اکسترکت میکنید (داخل اندروید استادیو فعلا ایمپورت نمی کنید) با ویرایشگر متنی میفتید به جون پروژه بطور مثال من فایل build.gradle پروژه دانلود شده رو با نت پد بازکردم ، و مقادیر زیر رو با سورس پیشفرض که ساختیم و خروجی گرفتیم جایگزین میکنم. (همه مقادیر هم ن!) هر فایلی که اسم gradle وجود داشت رو بازکنید و ویرایش کنید. apply plugin: 'com.android.application' android { compileSdkVersion 27 defaultConfig { applicationId "com.pckg.mc7" minSdkVersion 15 targetSdkVersion 27 versionCode 1 versionName "1.0" testInstrumentationRunner "android.support.test.runner.AndroidJUnitRunner" } buildTypes { release { minifyEnabled false proguardFiles getDefaultProguardFile('proguard-android.txt'), 'proguard-rules.pro' } } } dependencies { implementation fileTree(dir: 'libs', include: ['*.jar']) implementation 'com.android.support.constraint:constraint-layout:1.0.2' testImplementation 'junit:junit:4.12' androidTestImplementation 'com.android.support.test:runner:1.0.1' androidTestImplementation 'com.android.support.test.espresso:espresso-core:3.0.1' } توضیح مناسبی بود.. ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shayanboy2 5 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۷ منظورتون اینه اطلاعات فایل دانلودی رو بریزم روی اندروید استودیو یا اطلاعات اندروید استودیو رو روی فایل دانلود بریزم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۷ خیر، مثال میزنم پروژه جدید خالی داخل اندروید استادیو میسازید ، سینک و خروجی میگیرید. ( بدون مشکل خروجی گرفته شده اجرا بشه ) پروژه رو میبندید ، پروژه ای که از گیت هاب یا هرجا دانلود کردید رو اکسترکت میکنید (داخل اندروید استادیو فعلا ایمپورت نمی کنید) با ویرایشگر متنی میفتید به جون پروژه بطور مثال من فایل build.gradle پروژه دانلود شده رو با نت پد بازکردم ، و مقادیر زیر رو با سورس پیشفرض که ساختیم و خروجی گرفتیم جایگزین میکنم. (همه مقادیر هم ن!) هر فایلی که اسم gradle وجود داشت رو بازکنید و ویرایش کنید. apply plugin: 'com.android.application' android { compileSdkVersion 27 defaultConfig { applicationId "com.pckg.mc7" minSdkVersion 15 targetSdkVersion 27 versionCode 1 versionName "1.0" testInstrumentationRunner "android.support.test.runner.AndroidJUnitRunner" } buildTypes { release { minifyEnabled false proguardFiles getDefaultProguardFile('proguard-android.txt'), 'proguard-rules.pro' } } } dependencies { implementation fileTree(dir: 'libs', include: ['*.jar']) implementation 'com.android.support.constraint:constraint-layout:1.0.2' testImplementation 'junit:junit:4.12' androidTestImplementation 'com.android.support.test:runner:1.0.1' androidTestImplementation 'com.android.support.test.espresso:espresso-core:3.0.1' } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shayanboy2 5
دوستان... من هر بار که پروژه ای رو از گیت هاب وارد اندروید استودیو میکنم .. اندروید استودیو شروع میکنه به دانلود گریدل.... ایا هر بار باید برای وارد گردن هر نمونه پروژه برای تمرین کردن باید گریدل ۱۰۰ مگابایتی دانلود بشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.