mohamadsa426 0 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ سلام دوستان ، من می خواهم یک برنامه برای معرفی کارهایم بسازم و بسیار زیاد عکس دارم حدود 9 گیگ عکس دارم که میخواهم بزارم در برنامه ام!!!! اگر با دیتابیس عکس ها رو بزارم حجمش کم میشه ؟ چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadsa426 0 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ میشه آموزش این برنامه ها رو هم اگر بلدید بگویید و بگویید این برنامه ها چی هستن ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ برای این که حجم برنامت کم باشه باید از دیتابیس استفاده کنی و عکس هارو از سرور بگیری دیگه میتونی از glide با picasso استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohamadsa426 0
سلام دوستان ، من می خواهم یک برنامه برای معرفی کارهایم بسازم و بسیار زیاد عکس دارم حدود 9 گیگ عکس دارم که میخواهم بزارم در برنامه ام!!!!
اگر با دیتابیس عکس ها رو بزارم حجمش کم میشه ؟
چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.