MrNet 2 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ با سلام ُچطور میتونم تاریخ و به شمسی جوری بگیرم که از شنبه تا جمعه هر هفته دقیقا برنامه بگه چندمه و همینطور هفته های آتی؟(روز در ماه) مثلا شنبه 17 یکشنه 18 دوشنبه 19 و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ GitHub - samanzamani/PersianDate: Persian date for android لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrNet 2 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ در 45 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : GitHub - samanzamani/PersianDate: Persian date for android این سورس تاریخ و به فارسی برمیگردونهولی چطور میتونم کاری کنم هر هفته شنبه تا جمعه اون هفته بگه چندمه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ در 9 دقیقه قبل، MrNet گفته است : این سورس تاریخ و به فارسی برمیگردونهولی چطور میتونم کاری کنم هر هفته شنبه تا جمعه اون هفته بگه چندمه؟ PersianDate pdate = new PersianDate(); String mydate=pdate.dayName()+pdate.getShDay(); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrNet 2 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrNet 2 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ در 7 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : PersianDate pdate = new PersianDate(); String mydate=pdate.dayName()+pdate.getShDay(); این الان یک روز و برمیگردونه ولی من میخوام کل روز های هفته و بگه ُمخصوصا هفته جاری ُمثلا دیروز چند شنبه و چندمه یا ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، MrNet گفته است : این الان یک روز و برمیگردونه ولی من میخوام کل روز های هفته و بگه ُمخصوصا هفته جاری ُمثلا دیروز چند شنبه و چندمه یا ... با متد initJalaliDate مقدار اولیه رو بدید ، بعد یدونه به روزها اضافه کنید ، تو هر اضافه کردن (میتونید dayname , pdate و .. رو بگیرید) یکم با متدهاش کار کنید ، راحته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrNet 2 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ در 9 ساعت قبل، M-CAP7AIN گفته است : با متد initJalaliDate مقدار اولیه رو بدید ، بعد یدونه به روزها اضافه کنید ، تو هر اضافه کردن (میتونید dayname , pdate و .. رو بگیرید) یکم با متدهاش کار کنید ، راحته باشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MrNet 2
با سلام ُچطور میتونم تاریخ و به شمسی جوری بگیرم که از شنبه تا جمعه هر هفته دقیقا برنامه بگه چندمه و همینطور هفته های آتی؟(روز در ماه)
مثلا
شنبه 17
یکشنه 18
دوشنبه 19
و...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.