soroush80 6 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ سلام سوالم خیلی سادس ولی چون جوابمو تو نت پیدا نکردم میپرسم:من تو برنامم از listview استفاده میکنم خب لیست ویو در حالت عادی 1 ستون داره من میخوام لیست ویوم 2 تا ستون داشته باشه ممنون میشم جوابمو بدین .ممنون در ضمن من اندروید استودیو کارمیکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ یعنی چی دو ستون داشته باشه؟ شما میتونید هرستونو یه لیست ویو بدین. کلا سوالتون مفهوم نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ از gridview استفاده کنید ، بهتره از ریسایکلر ویو استفاده کنید حالت گرید هم داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، M-CAP7AIN گفته است : از gridview استفاده کنید ، بهتره از ریسایکلر ویو استفاده کنید حالت گرید هم داره نه حتما میخوام لیست ویو باشه راهی نداره ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ در 50 دقیقه قبل، soroush80 گفته است : نه حتما میخوام لیست ویو باشه راهی نداره ؟؟ gridview هم لیست ویو ولی سطری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
soroush80 6
سلام سوالم خیلی سادس ولی چون جوابمو تو نت پیدا نکردم میپرسم:من تو برنامم از listview استفاده میکنم خب لیست ویو در حالت عادی 1 ستون داره من میخوام لیست ویوم 2 تا ستون داشته باشه ممنون میشم جوابمو بدین .ممنون
در ضمن من اندروید استودیو کارمیکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.