Mohsen27 199 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام بچه ها چطور میشه ک برنامه همیشه در حال اجرا باشه مثل وایبرو واتس اپ و مثلا وقتی رفت تو یه برنامه وارد برنامه من شه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلامبچه ها چطور میشه ک برنامه همیشه در حال اجرا باشه مثل وایبرو واتس اپ و مثلا وقتی رفت تو یه برنامه وارد برنامه من شه؟ اینکه برنامه همیشه در حال اجرا باشه با اینکه طرف رفت تو یه برنامه ،برنامه شما اجرا شه بحثش فرق داره . واسه اینکه برنامه همیشه در حال اجرا باشه از سرویس استیکی و StartServiceat استفاده کن . این لینک رو ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون داداش یه سوال دیگه منو ج ندادی میخوام ک وقتی مثلا طرف وارد یه نرم افرزاری شد نرم افزار من اجرا شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون داداشیه سوال دیگه منو ج ندادی میخوام ک وقتی مثلا طرف وارد یه نرم افرزاری شد نرم افزار من اجرا شه اونو در جریان نیستم...*fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ یا مثلا وقتی تو برنامه تایمر با پایان رسید نوتیفیکشن بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ یا مثلا وقتی تو برنامه تایمر با پایان رسید نوتیفیکشن بده یه نوتیفیکیشن تو timer_tick میزاری دیگه : Dim timer1 As Timer timer1.Initialize("timer1",2500) timer1.Enabled=True Sub timer1_Tick Dim notif As Notification notif.Initialize notif.SetInfo("تیتل","متن",Main) notif.AutoCancel=True notif.Notify(1) timer1.Enabled=False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون ولی این ک نوتیفیکیشنش کار نکرد*badboys* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ ممنونولی این ک نوتیفیکیشنش کار نکرد*badboys* شرمنده. این کد icon رو یادم رفت بزارم. اینو اضافه کنی حله : notif.Icon="icon" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون داداشیه سوال دیگه منو ج ندادی میخوام ک وقتی مثلا طرف وارد یه نرم افرزاری شد نرم افزار من اجرا شه در این باره به شخصه اگه رخصتی بود حتما اموزش قرار میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohsen27 199
سلام
بچه ها چطور میشه ک برنامه همیشه در حال اجرا باشه مثل وایبرو واتس اپ و مثلا وقتی رفت تو یه برنامه وارد برنامه من شه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.