rezac 13 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ سلام و خسته نباشید. من میخام بالای اسکرول ویو یک عکس قرار بدم که از دیتابیس آنلاین گرفته میشه و میخام وقتی اسکرول کردم عکس بره بالا و دیده نشه. اگه کمک کنید ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۷ دوتا اسکرول ویو داره این سورس اسکرول ویو اول همون عکسس (کاری نداریم باهاش) اسکرول ویو دوم ، اسکرول ویو اصلیه میتونید ویوهای مختلفی رو داخلش بزارید ScrollView.Panel.AddView(.........) ScrollView.Panel.LoadLayout(..........) برای لود کردن ویوها استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۷ در 4 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : دوتا اسکرول ویو داره این سورس اسکرول ویو اول همون عکسس (کاری نداریم باهاش) اسکرول ویو دوم ، اسکرول ویو اصلیه میتونید ویوهای مختلفی رو داخلش بزارید ScrollView.Panel.AddView(.........) ScrollView.Panel.LoadLayout(..........) برای لود کردن ویوها استفاده کنید توی پرانتز چطور بهش آدرس بدم؟: scrollview.panel.addciew(......) من با درصد یا dip بهش آدرس و اندازه میدم ولی آخرشم سرجاش نمیره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۷ Parallax_Edited.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ Parallax.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۷ چطوری میتونم وسط اسکرول ویو هم عکس بزارم؟ یعنی مثلا بالاش عکس باشه و وسطاش بنر تبلیغاتی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
سلام و خسته نباشید.
من میخام بالای اسکرول ویو یک عکس قرار بدم که از دیتابیس آنلاین گرفته میشه و میخام وقتی اسکرول کردم عکس بره بالا و دیده نشه.
اگه کمک کنید ممنون میشم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.