majerajoo 161 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۷ سلام دوستان من اندروید استدیو رو تازه شروع کردم و سوالم اینه که چطور میشه وقتی یه متغیر توی اکتیویتی تعریف میکنم بتونم به اون در اینترفیس دسترسی داشته باشم و مقدارش رو بخونم لطفا کدهاش رو بگید خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۷ عزیز شما باید متغیرهایی که میخواین به اونها در جایی غیر از ماژول خودش دسترسی داشته باشید باید به صورت public static تعریف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۷ سلام آقای شاهپیری خسته نباشید ببینید من دو تا فایل دارم یکی اینترفیس و یکی اکتیویتی توی اکتیویتی من یه متغیر پابلیک تعریف کردم: اما طبق تصویر زیر بهش دسترسی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۷ همچین چیزی ممکن نیست دوست عزیز. شما توی اینترفیس نمیتونید به مقادیر بقیه ی ماژولها دسترسی داشته باشید. اینترفیس وظیفش چیز دیگه ایه. شما دقیقا چیکار میخواین بکنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majerajoo 161
سلام دوستان
من اندروید استدیو رو تازه شروع کردم و سوالم اینه که چطور میشه وقتی یه متغیر توی اکتیویتی تعریف میکنم بتونم به اون در اینترفیس دسترسی داشته باشم و مقدارش رو بخونم
لطفا کدهاش رو بگید خیلی ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.