rbageherih 0 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۷ سلام من کد های زیر را نوشتم برای اکتویتی اول(deskshop) Sub Process_Globals Dim testdata As Int End Sub Sub imgvijeh_Click Dim imgclk As ImageView imgclk = Sender testdata=imgclk.Tag StartActivity(viewkala) End Sub و در اکتیوتی دوم(viewkala) این کد ها را Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") Msgbox (deskshop.testdata,"") End Sub چرا مقدار deskshop.testdata صفر بر می گرده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۷ خب دوست عزیز اول بگید ببینم به imgvijeh.tag مقدار دادید یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rbageherih 0 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۷ سلام بله imgvijeh.Tag=i در حلقه هست جالبه وقتی می نویسی Msgbox (testdata,"") مقدارش درسته ولی تو اکتیوتی دوم صفر بر می گرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rbageherih 0 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۷ حل شد با فایلینگ درست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rbageherih 0
سلام من کد های زیر را نوشتم برای اکتویتی اول(deskshop)
Sub Process_Globals
Dim testdata As Int
End Sub
Sub imgvijeh_Click
Dim imgclk As ImageView
imgclk = Sender
testdata=imgclk.Tag
StartActivity(viewkala)
End Sub
و در اکتیوتی دوم(viewkala) این کد ها را
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("Layout1")
Msgbox (deskshop.testdata,"")
End Sub
چرا مقدار deskshop.testdata صفر بر می گرده ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.