mrabay 3 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ سلام میخوام اتصال کاربرو چک کنم و چک کردم این کدم ک پایین براتون میزارم فقط روشن یا خاموش بودنو چک میکنه میخوام ببینم کاربر بسته داره یا خیر و وسط اپ هم ک داشت کارمیکرد نتش خاموش یا تموم شد هم اروربده کد چک کردن : public Sub CheckConnection(Target As Object) As Boolean If (p.GetDataState == "CONNECTED") Then Return True End If If (p.GetSettings ("wifi_on") == 1) Then Return True End If If (p.GetDataState == "DISCONNECTED") Then Return False End If If (p.GetDataState == "SUSPENDED") Then Return False End If Return False End Sub حالا دوستان میگن برای چک کردن دقیق که کاربر نت داره یا نه یک چیزیرو دانلود کن من میخوام از سرورخودم یچیزیو چک یا دانلود کنم یک راهنمایی کنید من رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ برای دانلود از کتابخانه okhttputils استفاده کنید ادرس یه فایل رو بهش بدید از روی هاستتون دانلود کنه بعد بیاید چک کنید که دانلود انجام شده یا نه برای تست اتصال میتونید از کتابخانه arialib هم استفاده کنید این بهتره و ساده تره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrabay 3 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، behnam_tr گفته است : برای دانلود از کتابخانه okhttputils استفاده کنید ادرس یه فایل رو بهش بدید از روی هاستتون دانلود کنه بعد بیاید چک کنید که دانلود انجام شده یا نه برای تست اتصال میتونید از کتابخانه arialib هم استفاده کنید این بهتره و ساده تره به جچه شکله اون؟ اریا لیب رو میگم سمپل دارید یا مثال میزنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ دانلود اخرین ورژن نمونه کد Dim connectstate As AriaLib If connectstate.isConnectedToInternet Then 'کد های شما Else ToastMessageShow("لطفا اتصال اینترنت خود را بررسی کنید",True) End If این خط کد رو باید به منیفست ادیتور اضافه کنید Addpermission("android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE") این کتابخونه دوتا متد برای چک کردن اتصال داره از هر کدوم خواستید میتونید استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrabay 3 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۷ در در 1397/07/26, 13:13:01، behnam_tr گفته است : دانلود اخرین ورژن نمونه کد Dim connectstate As AriaLib If connectstate.isConnectedToInternet Then 'کد های شما Else ToastMessageShow("لطفا اتصال اینترنت خود را بررسی کنید",True) End If این خط کد رو باید به منیفست ادیتور اضافه کنید Addpermission("android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE") این کتابخونه دوتا متد برای چک کردن اتصال داره از هر کدوم خواستید میتونید استفاده کنید یعنی حتی میتونه تشخیص بده که کاربر بسته اینترنتی داره یا خیر؟ چیزی دانلود میکنه؟ ممنون میشم توضیح بدید راستی اتصال وای فای هم میخوام چک شه یعنی وایفای و نتورک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrabay 3
سلام
میخوام اتصال کاربرو چک کنم و چک کردم این کدم ک پایین براتون میزارم فقط روشن یا خاموش بودنو چک میکنه میخوام ببینم کاربر بسته داره یا خیر و وسط اپ هم ک داشت کارمیکرد نتش خاموش یا تموم شد هم اروربده
کد چک کردن :
حالا دوستان میگن برای چک کردن دقیق که کاربر نت داره یا نه یک چیزیرو دانلود کن من میخوام از سرورخودم یچیزیو چک یا دانلود کنم یک راهنمایی کنید من رو
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.