rezac 13 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ سلام. من برای صفحه ثبت نام نرم افزارم این کد php رو توی دیتابیس نوشتم: <?php $db_servername = "mysql:host=localhost;dbname=************"; $db_username = "**************"; $db_password = "***********"; $db = new PDO($db_servername, $db_username, $db_password); if (isset($_POST['user_name'])) { $user_old = $db->query('SELECT COUNT(id) AS count_id FROM users WHERE user_name="' . $_POST['user_name'] . '"'); $result = $user_old->fetch(); $c = $result['count_id']; if ($c > 0) { echo 'old'; } else { mysqli_query($db,"SET NAMES ='utf8'"); mysqli_query($db,"SET CHARACTER SET ='utf8'"); mysqli_query($db,"SET character_set_connection = 'utf8'"); $db = $db->query('INSERT INTO users SET user_name="'. $_POST['user_name'] . '" , pass_word="' .$_POST['pass_word'] . '" '); echo 'new'; } } از قسمت else به بعد که بهش گفتم utf8 رو پشتیبانی کنه بهم خطا میده. مشکلش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ mysql_query(“SET CHARACTER SET utf8″); یا mysqli_query($db, "SET NAMES utf8"); این خط رو اول صفحه زیر $db اضافه کنید و تست کنید 3تا خط پایینی رو حذف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ من خودم همیشه به این صورت استفاده میکنم و مشکلی نداشتم <?php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); $servername = "localhost"; $username = "****"; $password = "****"; $dbname = "*****"; // Create connection $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); mysqli_query($conn,"SET character_set_results = 'utf8'");// Check connection mysqli_query($con,"SET NAMES utf8"); mysqli_query($con,"SET CHARACTER SET utf8"); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, object given in /home/learnir4/public_html/ashpazi/signin.php on line 7Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, object given in /home/learnir4/public_html/ashpazi/signin.php on line 8Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, object given in /home/learnir4/public_html/ashpazi/signin.php on line 9 بازم این خطاهارو داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ وقتی که با mysqli_connect به دیتابیس وصل میشیم از mysqli_query استفاده میکنیم. وقتی که با mysql_connect به دیتابیس وصل میشیم از mysql_query استفاده میکنیم. من برای اتصال به دیتابیس از new PDO استفاده کردم و برای query زدن از mysqli_query استفاده کردم. احتمالش هست مشکلش از اینجا باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ نمی تونید روش های مختلف رو ترکیب کنید ، اگه بشه هم قشنگ نیست این حرکت یا از PDO استفاده کنید یا mysqli لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۷ با PDO چطوری بهش بفهمونم که utf8 رو پشتیبانی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
سلام.
من برای صفحه ثبت نام نرم افزارم این کد php رو توی دیتابیس نوشتم:
از قسمت else به بعد که بهش گفتم utf8 رو پشتیبانی کنه بهم خطا میده. مشکلش چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.