rezac 13 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۷ سلام. من یه کد پی اچ پی insert کردن نوشتم برای نرم افزارم که توی دیتابیس آنلاین قرار داره. این کد من باPDO به دیتابیس وصل می شه. با چه کدی میتونم بهش بفهمونم که از UTF8 پشتیبانی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۷ از این فرمت استفاده کنید چک کنید ببینی جواب میده $dbh = new PDO("mysql:$connstr", $user, $password); $dbh->exec("set names utf8"); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۷ در 23 ساعت قبل، behnam_tr گفته است : از این فرمت استفاده کنید چک کنید ببینی جواب میده $dbh = new PDO("mysql:$connstr", $user, $password); $dbh->exec("set names utf8"); تشکر خیلی زیاد♥♥♥♥♥♥♥♥♥ درست شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
سلام.
من یه کد پی اچ پی insert کردن نوشتم برای نرم افزارم که توی دیتابیس آنلاین قرار داره.
این کد من باPDO به دیتابیس وصل می شه. با چه کدی میتونم بهش بفهمونم که از UTF8 پشتیبانی کنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.