mehran7880 33 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام خسته نباشید چطوری می تونم در برنامه با کلیک بر یک باتون به layout جدید برم؟ من این کد رو نوشتم ولی خطا میده StartActivity("frmforget")[/phpمتن خطا:java.lang.ClassNotFoundException: b4a.example.frmforgetآیا باید هر layout که ایجاد می کنم در جایی هم اون رو تعریف کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ با سلامخسته نباشید چطوری می تونم در برنامه با کلیک بر یک باتون به layout جدید برم؟ من این کد رو نوشتم ولی خطا میده StartActivity("frmforget")[/phpمتن خطا:java.lang.ClassNotFoundException: b4a.example.frmforgetآیا باید هر layout که ایجاد می کنم در جایی هم اون رو تعریف کنم؟[/quote]این کدی که زدی واسه اکتیویته... شما یه activity جدید بساز مثلا به اسم new بعد توی button اینو بزن [code][right][color=#333333][font=Tahoma]StartActivity(new)[/font][/color][/right][/code]بعد توی اون اکتیویتی layout رو لود کن...[hr]اگه هم میخوای تو همون اکتیویتی یه لایوت لود کنی اینو بزن : [code]Activity.LoadLayout("ESM_LAYOUT")[/code] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی ممنون واسه راهنماییت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran7880 33
با سلام
خسته نباشید
چطوری می تونم در برنامه با کلیک بر یک باتون به layout جدید برم؟
من این کد رو نوشتم ولی خطا میده
متن خطا:
java.lang.ClassNotFoundException: b4a.example.frmforget
آیا باید هر layout که ایجاد می کنم در جایی هم اون رو تعریف کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.