rezac 13 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۷ سلام. من میخوام اطلاعات دیتابیس سایت yjc.ir رو استفاده کنم و توی نرم افزارم اخبار روز رو نشون بدم. میشه به دیتابیس این سایت وصل شد و اخبار روز رو توی نرم افزار نشون داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۷ RSS رو سرچ کنید داخل انجمن این تاپیک رو همون yjc مثال زده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۷ به دیتابیس که نمیتونید دسترسی داشته باشید بجاش از RSS استفاده کنید RSS لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrabay 3 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۷ در 18 ساعت قبل، M-CAP7AIN گفته است : به دیتابیس که نمیتونید دسترسی داشته باشید بجاش از RSS استفاده کنید RSS از rss چجور باید استفاده کردکد سمپل هم میدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
سلام.
من میخوام اطلاعات دیتابیس سایت yjc.ir رو استفاده کنم و توی نرم افزارم اخبار روز رو نشون بدم. میشه به دیتابیس این سایت وصل شد و اخبار روز رو توی نرم افزار نشون داد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.