mrabay 3 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ سلام. میخوام تو کلاس ماژول یک اکتیویتی رو فینیش کنم امت نمیشه باید بریزم تو متغیری؟ یکی راهنمایی کنه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ 1. این ساب رو داخل اکتیویتی مورد نظر بزارید Sub FinishActivity Activity.Finish End Sub 2. این ساب هم داخل کلاس ماژول Sub ClassModule CallSub(main , "FinishActivity") End Sub 3. بجای main اسم اکتیویتی رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrabay 3 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، M-CAP7AIN گفته است : 1. این ساب رو داخل اکتیویتی مورد نظر بزارید Sub FinishActivity Activity.Finish End Sub 2. این ساب هم داخل کلاس ماژول Sub ClassModule CallSub(main , "FinishActivity") End Sub 3. بجای main اسم اکتیویتی رو بزارید ممنون تست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrabay 3
سلام.
میخوام تو کلاس ماژول یک اکتیویتی رو فینیش کنم امت نمیشه باید بریزم تو متغیری؟ یکی راهنمایی کنه ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.